Ε. Μανωλίδου: ”Καθημερινά καταβάλλω προσπάθειες να… με αγαπάω!”

Η Ευγενία Μανωλίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”ΕΓΩ!”, μίλησε για την απόφασή της να γυρίσει στον ΑΝΤ1 και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: ”Ως επαγγελματίας, βασίζω τις επιλογές μου στο consept και την ποιότητα μιας παραγωγής και όχι στο κανάλι που την προβάλλει.”

Σχετικά με το ”DWTS daily” που θα παρουσιάζει, είπε: ”Η εκπομπή θα ασχολείται καθημερινά με την προσπάθεια των διαγωνιζομένων και λιγότερο με την επίδοσή τους στο live της Κυριακής”

Η ίδια παρακάλεσε την παραγωγή, όταν έμαθε πως δεν θα είναι η Γκαλένα Βελίκοβα στην κριτική επιτροπή, να τη έχουν στο DWTS daily. Τότε της αποκάλυψαν ότι ήδη υπήρχε αυτή η σκέψη, γιατί όπως ανέφερε η Ευγενία, ”είναι απαραίτητη η συμμετοχή, δυο και τρεις φορές την εβδομάδα, ενός επεγγελματία.”

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα η Ευγενία έχει χάσει 5 κιλά κι αποκάλυψε πως το κατάφερε, μειώνοντας την ποσότητα του φαγητού και κόβωντας τα ζυμαρικά, το ψωμί, τη ζάχαρη και τα τηγαητά.

Σχετικά με τη φράση ”Θα καταρρεύσω”, που χρησιμοποιήθηκε από πολιτικό, δήλωσε: ”Χρησιμοποιήθηκε ελλείψει κάποιου πολιτικού επιχειρήματος. Θεωρώ πολύ άνανδρα τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη”.

Παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είναι πολύ ανοιχτή στο να το σκεφτεί αν χρειαστεί, καθώς κι ότι δεν έχει πέσει ποτέ σε κατάθλιψη.

Ανέφερε ότι ”αν δεν έχεις οικογένεια, πάντα θα νιώθεις ένα κενό” και δήλωσε ότι δεν βαριέται κάτι πάνω της, αλλά καμιά φορά την κουράζει η τόση μανία που έχει με την λεπτομέρεια. Όσο για το τι αγαπάει στον εαυτό της, είπε: ”Καθημερινά καταβάλλω προσπάθειες να.. με αγαπάω! Άλλοτε τα καταφέρνω κι άλλοτε όχι, όπως όλοι μας!”

Ακόμη, το περιοδικό ”People”, αναφέρει πως, η Ευγενία, πριν ακόμα χαράξει η μέρα των γενεθλίων της – 27 Φεβρουαρίου – άρχισε να λαμβάνει τόσα πολλά μηνύματα για ευχές, κάτι που την ξάφνιασε. Τα παιδιά της, ο Αλέξανδρος, η Θεοδώρα και ο Περσέας, της ετοίμασαν ζωγραφιές, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης, της προσέφερε μια μεγάλη ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα.

”Αν και δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο, λόγω των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων, ήταν μια πολύ όμορφη μέρα”, δήλωσε η Ευγενία και συμπλήρωσε πως ”έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα στη ζωή της και δεν έχει άγχος για τον χρόνο που περνάει!”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ” και το ”People”!

Read More

And More