Ε. Μανωλίδου: “Θέλω να κάνω τέταρτο παιδί!”

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τη δύσκολη τηλεοπτική περίοδο που πέρασε και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου.

Μιλώντας αρχικά, για την εμφάνισή της στο show χορού, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε στο “People”: “Η αλήθεια είναι ότι δεν ανυπομονούσα να χορέψω, αλλά από τη στιγμή που το έβαλα μέσα στο μυαλό μου ότι θα γίνει, άρχισα να το πιστεύω τόσο πολύ, να κάνω τις περσινές μου αναδρομές και στο τέλος δεν έβλεπα την ώρα να βγω στη σκηνή”.

Όσον αφορά τη δύσκολη τηλεοπτική περίοδο που πέρασε, η ίδια δηλώνει πολύ ικανοποιημένη απο το σταθμό και ανακουφισμένη από τη μεταφορά της εκπομπής της την πρωινή ζώνη. “Κάθε τηλεοπτική περίοδος είναι δύσκολη, για εμένα. Η κάθε περίοδος έχει διαφορετική δυσκολία, γιατί κάθε πράγμα έχει τις δικές του απαιτήσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τον Άδωνη Γεωργιάδη, αποκάλυψε ότι είναι πάντα πολύ επιφυλακτικός, αλλά την ενθαρρύνει σε κάθε της βήμα, ενώ δεν έκρυψε πως σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι. “Έχουμε πει με τον Άδωνη ότι θα κάνουμε άλλο ένα παιδάκι, αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά. Θά ήθελα σύντομα ένα τέταρτο παιδί…”, δήλωσε.

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More