Ε. Μανωλίδου: Γιατί είναι κλεισμένη στο σπίτι της;

Η αύξηση της βίας, της εγκληματικότητας και των ληστειών στις μέρες μας, έχει επηρεάσει πολλούς ανθρώπους και τους αποτρέπει από το να κυκλοφορούν ανέμελοι στα στενά της πρωτεύουσας.

Ανάμεσά τους και τη γνωστή παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου που, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της και βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, Άδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του στη Βουλή, είναι κλεισμένη στο σπίτι της, φοβούμενη για την ασφάλειά της!

”Ξέρετε ότι εγώ στο δικό μου σπίτι αναγκάστηκα και έβαλα συστήματα με φωτοκύτταρα έξω απ’ το σπίτι και πλέον η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι κλειδωμένοι μέσα με συναγερμό ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου; Νομίζετε ότι αυτό είναι πράξη πολιτικώς υποκινούμενη για να αμφισβητήσουμε τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, αυτό νομίζετε; Αυτό φαντασιώνεστε στο Υπουργείο σας; Δεν ξέρετε τι γίνεται στην Ελλάδα; Δεν έχετε ακόμα καταλάβει; Έχετε καταλάβει ότι φοβόμαστε να μένουμε στα σπίτια μας; Και νομίζετε ότι αυτό είναι «πολιτική κριτική»; Είναι η προσπάθειά μας να «εμποδίσουμε τις πολιτικές σας φιλοδοξίες», αυτό νομίζετε; Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν χρειάζεται πλέον στην Ελλάδα να επενδύσει κανείς στο φόβο γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα που φοβάται. Φοβόμαστε! Και εσείς κ. Υπουργέ είστε ο πολιτικός υπεύθυνος να μας διώξει αυτό το φόβο…

Εμάς δεν μας αρέσει καθόλου η αυτοάμυνα. Εμείς πιστεύουμε στα οργανωμένα κράτη. Και τα οργανωμένα κράτη εξασφαλίζουν στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας. Όταν όμως έχουμε ένα «κράτος Χρήστου Παπουτσή», όπου ο Υπουργός δεν έχει καταλάβει τι του γίνεται, εκεί αγαπητέ υπουργέ μου –πράγματι– υπάρχει ο πολύ μεγάλος κίνδυνος όταν εγώ θα φοβάμαι στο σπίτι μου εάν θα είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου, να έχω τη καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι. Και θα υπάρχει ο πολύ μεγάλος κίνδυνος, επειδή θα φοβάμαι, να την χρησιμοποιήσω κιόλας!”, είπε ο βουλευτής χαρακτηριστικά.

Read More

And More