Ε. Μανωλίδου: “Αλλιώς θα μιλήσω στην κρεβατοκάμαρα και αλλιώς στην τηλεόραση!”

Για τη συμμετοχή της στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και τον πιο ελεύθερο χαρακτήρα που που παρουσιάζει στην τηλεόραση, τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τον σύζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στο “Βράδυ” και τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην σκληρή κριτική που της έχει ασκηθεί κατά καιρούς. “Πολλοί κάνουν το λάθος και νομίζουν πως ο χαρακτήρας που βγάζω σε μια εκπομπή που καλούμε να παρουσιάσω είναι και αυτός που έχω στην πραγματική μου ζωή. Εννοείται πως αλλιώς μιλάω στην κρεβατοκάμαρά μου και αλλιώς σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση, μάλιστα, αν την στενοχωρούν οι κριτικές ανέφερε: “Δεν ασχολούμαι πια. Τον πρώτο χρόνο ασχολήθηκα πολύ και κόντεψα να αρρωστήσω. Με έπιανε το στομάχι μου. Έλεγα πώς άνθρωποι που δεν με ξέρουν, έγραφαν τόσα πράγματα για εμένα”.
Όσον αφορά στα παιδικά της χρόνια και το σχολείο δήλωσε: “Δεν ήμουν σπασικλάκι. Ήμουν μια καλή μαθήτρια, αλλά όχι άριστη. Ασχολούμουν πολύ με τη μουσική μου. Δεν έπαιζα όμως, μόνο κλασσικά κομμάτια. Έπαιζα Καρβέλα, Κορκολή, Βίσση”.
Για τους έρωτες αποκάλυψε πως στα 15 της είχε ερωτευτεί ένα παιδί δυο χρόνια μεγαλύτερό της και είχε κάνει σχέση για ένα χρόνο. Μετά ακολούθησε μια σχέση 3 χρόνων και αργότερα ο γάμος με τον πρώτο της σύζυγο.
Ο Άδωνης ήρθε στη ζωή της μόλις έφυγε από το σπίτι και χώρισε. “Με τον Άδωνη ήμασταν στην αρχή φίλοι και αφού είχα χωρίσει βγαίναμε πιο συχνά και μετά ήρθε ο έρωτας”.
Στην ερώτηση τι είπε στον Άδωνη όταν της ανακοίνωσε πως θα γίνει υπουργός; “Τον ρώτησα αν το θέλει πραγματικά. Αν νομίζει ότι έχει να προσφέρει κάτι και μπορεί να προσφέρει, αλλά και να το αντέξει. Μου αρέσει ο άνθρωπος που είναι κοντά μου να είναι καλά και να προοδεύει. Το αξίωμα ήρθε στη ζωή του πολύ σύντομα. Εγώ φοβήθηκα περισσότερο, παρά χάρηκα”, είπε.

Δες video του zappit:

Read More

And More