Ευγενία Μανωλίδου: “Γεννήθηκα για να είμαι μαμά και μουσικός”

Για το νέο μέλος της οικογένειάς της, τους ρυθμούς της ζωής της αλλά και την τρέχουσα πολιτική μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στο Thema people.

Ποια ιδιότητά της υπερτερεί: “Όλα! Κυρίως όμως νομίζω ότι γεννήθηκα για να είμαι μαμά και μουσικός”.

Πώς είναι το 24ωρό της: “Πολύ γεμάτο και δύσκολο. Τόσο η οικογένεια όσο και η τέχνη απαιτούν δέσμευση και αφοσίωση. Οπότε, αναπόφευκτα, όταν έχει την ανάγκη μου και το ένα και το άλλο κάποιο πρέπει να μείνει πίσω”.

Πόσο την άλλαξε το 4ο παιδί; “Δεν με άλλαξε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων που ήρθε. Αυτό που άλλαξε πολύ είναι οι ρυθμοί μου. Εκεί που τους είχα όλους σε ένα πρόγραμμα το οποίο εξυπηρετούσε όλη την οικογένεια και είχα και λίγο χρόνο για μένα, τώρα όλα πρέπεο να ξανασχεδιαστούν με άξονα το καινούργιο μωρό που έχει προτεραιότητα. Επίσης, έπρεπε να δείξω στα άλλα τρία παιδιά-και κυρίως τρίτο που είναι και το μικρότερο-ότι δεν έχει δευτερεύουσα σημασία για εμάς…. Νομίζω το πιο δύσκολο από όλα είναι να “ξαναδιαιρέσεις” τον εαυτό σου. Εκεί που η καρδιά μου ήταν μοιρασμένη στα τρία έπρεπε να βρω τρόπο να τη διαιρέσω στα τέσσερα χωρίς να αδικήσω κανέναν”.

“Όλοι μας αγωνιούσαμε και όταν ήρθε το μωράκι μάς ένωσε ακόμα περισσότερο. Τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτό”.

Της λείπει η τηλεόραση; “Όχι. Δεν προλαβαίνει να μου λείψει. Με την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, τη μουσική και τα παιδιά είναι πρακτικά αδύνατον. Οι συζητήσεις που κάνω κατά καιρούς έχουν να κάνουν με προγράμματα που χρειάζονται την καθημερινή μου παρουσία, κάτι το οποίο -με τόσο μεγάλη οικογένεια και χωρίς μόνιμη βοήθεια στο σπίτι-είναι αδύνατον να επιτευχθεί”.

Για τη σημερινή πολιτική κατάσταση αλλά και τη νέα της ζωή χωρίς να είναι πια κυρία υπουργού είπε: “Αισθάνομαι πολύ ανασφαλής και νιώθω ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο. Εύχομαι να διαψευστώ…. Προσωπικά δεν αισθανόμουν διαφορετικά όταν ο σύζυγός μου ήταν υπουργός από τώρα που είναι βουλευτής. Θα ήταν πολύ περίεργο να προσαρμοζόταν η διάθεσή μου ανάλογα με τις υποχρεώσεις του συζύγου μου, δε νομίζετε;”

Η Ευγενία Μανωλίδου δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το θέμα του bullying και να αποκαλύψει ότι έχει υποστεί και η ίδια κάτι τέτοιο: “Σε μικρό βαθμό και το αντιμετώπισα μόνη μου”.

Read More

And More