Ε. Μανωλίδου στην Τατιάνα: κατάφερα να έχω μια εξαιρετική σχέση με τον πρώην σύζυγό μου!

Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Ευγενία Μανωλίδου. Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τον πρώην σύζυγο της και τον Άδωνη Γεωργιάδη!

Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 14 ετών. Μου έλειψε ο πατέρας μου στην εφηβεία. Όταν πέθανε αντιμετωπίσαμε πολλά οικονομικά προβλήματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Αξίζει να το ζεις!”.

”Η σχέση με τον πρώην σύζυγο μου ήταν πνευματική και εσωτερική. Είχαμε 30 χρόνια διαφορά”, ανέφερε για τον πρώην συζυγό της και συμπλήρωσε πως η επαφή που έχουν σήμερα είναι πολύ καλή. “Έχω άριστη σχέση με τον πρώην σύζυγο μου. Ήταν ένας πολύ καλός φίλος με πολύ βαθιά έννοια, ένας πολύ πνευματικός άνθρωπος με τον οποίο μπορούσα να μοιραστώ όλες μου τις αναζητήσεις, τις πνευματικές και τις καλλιτεχνικές. Εγώ από αυτόν τον άνθρωπο μαγεύτηκα”, σημείωσε.

Μιλώντας για τον σύζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη ανέφερε ότι εκείνος είναι πάντα στο πλευρό της και την βοηθά σε κάθε βήμα. Η ίδια αποκάλυψε ότι όταν ξεκινούσε την τηλεοπτική της πορεία ήταν πολύ πιο διστακτική από τον σύζυγο της. Εκείνος την προέτρεπε να το κάνει και της τόνιζε ότι έχει δυνατότητες. ”Ο Άδωνις είναι τα πάντα για μένα. Με έχει στηρίξει σε κάθε μου προσπάθεια”, υπογράμμισε.

Δες το video από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Read More

And More