Μάνος Ιωάννου: Δηλώνει μόνος και φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ!

“Είμαι μόνος”, δηλώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο Μάνος Ιωάννου στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και φωτογραφίζεται στο Σχοινιά σε ένα άκρως αποκαλυπτικό concept. (δες εδώ backstage φωτογραφία)
“Μικρότερος έκανα ιππασία και μου άρεσε η ιδέα να φωτογραφηθώ με ένα άλογο δίπλα στη θάλασσα. Είναι η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας. Στην σειρά που έπαιζα, τον Όρκο Σιωπής, σε κάποιες σκηνές έτρεχα με άλογο, οπότε έκανα και εντατικά μαθήματα στην Κύπρο”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πόζαρε χωρίς μπλούζα μες στο νερό μαζί με ένα εντυπωσιακό καφέ άλογο.

Και τα αποκαλύπτει όλα. Ακόμη και για το χωρισμό με την Ναταλία Γερμανού: “Όταν είδα πως ο δεσμός μας με την Ναταλία έγινε πρωτοσέλιδος, αμέσως κατάλαβα πως θα γινόταν κάτι αντίστοιχο και με το χωρισμό”, είπε και συμπλήρωσε: “Υπήρχαν και οι “καλοθελητές” που έβαζαν λόγια. Αυτό σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα, σίγουρα έπαιξε αρνητικό ρόλο”, εξομολογήθηκε.
Πολλές φορές, η αναγνωρισιμότητα, τον έχει βάλει στην διαδικασία να κάνει πίσω σε κάποια πράγματα. “Όταν βγω από τα ρούχα μου, πρέπει να προσέξω πως θα φερθώ. Πάντα επιδιώκω να ρίχνω τους τόνους. Ακόμα και να με βρίσει κάποιος, μπορεί να του πω και ευχαριστώ. Βέβαια, είμαι άνθρωπος και έχει τύχει να με προσβάλουν και να μου ανεβάσουν την πίεση. Εκεί, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θα αντιδράσω άσχημα, όποιος και να είναι απέναντι. Υπήρξαν περιπτώσεις που μπλέχτηκα σε καβγά που αν συνεχιζόταν, δεν θα ήμασταν εδώ μαζί σήμερα”, αναφέρει.

Ενώ, μιλώντας για τα πρώτα βήματά του στο χώρο, δήλωσε: “Πήγα στην οντισιόν χωρίς να είμαι συστημένος από κάποιον. Μέσα μου έλεγα ‘’έλα μωρέ τους δικούς τους θα πάρουν’’, αλλά τελικά διαψεύστηκα και πήρα τον ρόλο. Βέβαια, οφείλω να σου πω ότι βγήκα σε αυτή τη δουλειά την περίοδο της κρίσης. Ήμουν, όμως, ένα παιδί που δεν καθόταν. Έτρεχα από οντισιόν σε οντισιόν. Η επόμενη μου δουλειά ήταν στην παράσταση ‘’Οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας’’ στο Θεσσαλικό θέατρο. Ακολούθησαν οι ‘’Συμπέθεροι από τα Τίρανα’’ για τρεις σεζόν και η παράσταση ‘’Άντρες έτοιμοι για όλα’’! “.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More