Οι celebrities που τρέχουν στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Χιλιάδες δρόμεις, ανάμεσά τους και πολλά αγαπημένα μας πρόσωπα από την εγχώρια και όχι μόνο showbiz, παίρνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στις διάφορες κατηγορίες του.

Από τους αγαπημένους μας celebrities, στη διαδρομή των 5 χλμ., τρέχουν οι: Ναταλία Δραγούμη, Πηγή Δεβετζή, Ζωή Χωραφά, Κώστας Φραγκολιάς, Εύη Φραγκάκη, Νικολέτα Ράλλη, Σωκράτης Αλαφούζος, Ζέτα Δούκα, Λένα Αρώνη, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Μαρία Μπεκατώρου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Λέων Πατίτσας, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, η Σόφη Πασχάλη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Κλέλια Πανταζή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Φανή Χαλκιά, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη διαδρομή των 10 χλμ, τρέχει ο Αντώνης Σρόιτερ, αλλά και δύο πρόσωπα από την πολιτική σκηνή της χώρας, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το TLIFE “τρέχει” μαζί τους, όπως έκανε και στον 31ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της ΑΘήνας, για να σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Την ίδια ώρα το timeline του @tlifegr στο instagram γέμισε από φωτογραφίες με την προετοιμασία των διάσημων δρομέων…

Read More

And More