Γ. Μαργαρίτης: H εξομολόγησή του για τον αλκοολισμό: “Έπινα ένα μπουκάλι για να βγω να τραγουδήσω”

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει, για τον καρκίνο που του φόρτωσαν, για τα ναρκωτικά αλλά και τον αλκοολισμό!
Ο γνωστός τραγουδιστής για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και δεν είχε να φάει, δήλωσε: “Μέχρι τα 35 μου δεν είχα να φάω. Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα χωρίς φράγκο. Δεν είχα ούτε για τσιγάρα. Χρήματα απέκτησα από τα 40 μου και μετά. Είχα όμως όνειρα.
Για την φήμη που διαδόθηκε πέρυσι ότι είχε καρκίνο, αποκάλυψε: “Είναι κακοήθεις αυτοί που τα λένε. Το Σεπτέμβριο έκανα μια σειρά συναυλιών στην Αυστραλία. Ήρθε στο καμαρίνι να με γνωρίσει ένα παλικάρι. Μίλησε στο τηλέφωνο με κάποιον από την Ελλάδα και του είπε “Είμαι στον Μαργαρίτη” και εκείνος του απάντησε “Σε ποιον; Ο Μαργαρίτης είναι στο νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη”. Τόσους έχουν πεθάνει. Υπάρχει βρωμιά, ζήλια και κακία.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έφτασε στα πρόθυρα του αλκοολισμού: “Έπινα ένα μπουκάλι ποτό για να βγω στην πίστα να τραγουδήσω. Σιγά σιγά το μείωσα μόνος μου” και στη συνέχεια δήλωσε ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά: “Έκανα τσιγαράκι. Αυτά τα έχω περάσει. Εδώ και δέκα χρόνια όμως τα πέταξα όλα. Όλα είναι στο μυαλό. Το τσιγάρο και το ποτό έπιασαν και εμένα κότσο όπως τόσους άλλους.

Read More

And More