Ο Γιώργος Μαργαρίτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης τη Δευτέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο των Αθηνών, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα ”Espresso”, λόγω έντονων πόνων που είχε στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Το πρόγραμμα του τραγουδιστή εδώ και καιρό είναι αρκετά φορτωμένο, κάτι που τον γέμισε με άγχος κι η πίεση των ημερών συντέλεσε στο να νιώσει έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Πλέον είναι καλύτερα, βρίσκεται σε ανάρρωση ύστερα από μία επέμβαση κήλης που έκανε, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα και σε 15 μέρες θα επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.. Ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα που, λόγω υποχρεώσεων και χαρακτήρα, αμελούσε.

Επιπλέον, ιδιαίτερα προβληματισμένος τον τελευταίο καιρό, ο αγαπητός σε όλους τραγουδιστής είχε εκφράσει, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ”Espresso”, την επιθυμία του να συναντήσει τον Μίκη Θεοδωράκη για να σταθεί στο πλευρό του στο Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών, αλλά εξέφρασε και την ανησυχία του για το μέλλον των παιδιών του κόσμου και των δικών του, που λόγω της -οικονομικής- κατάστασης που διαμορφώθηκε και στη χώρα, μεταναστεύουν στο εξωτερικό.

Read More

And More