Μαρία Μπεκατώρου: Μιλά ανοιχτά για την εξωσωματική γονιμοποίηση!

“Μιλάω ανοιχτά για την εξωσωματική γονιμοποίηση για να στηρίξω τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “Hello!” η Μαρία Μπεκατώρου.
Η παρουσιάστρια του Ant1, πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή το Σαββατοκύριακο μιλά για τη σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

“Από τη στιγμή που μπορώ να στηρίξω άλλες γυναίκες, πιστεύω ότι είναι καλό να το κάνω. Και να μιλάω ανοιχτά”, δήλωσε για την εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ δεν είναι αρνητική και στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας. “Μπορεί και να το έκανα. Δεν το έχω σκεφτεί. Θεωρώ πω η υιοθεσία είναι μια πολύ καλή πράξη, όταν μια οικογένεια θέλει να δώσει αγάπη και ενέργεια σε ένα πλάσμα”.
Ενώ, μιλώντας για τον σύζυγό της αποκάλυψε: “Επειδή είμαι αναγνωρίσιμη, δεν σημαίνει ότι είμαι πιο ισχυρή από τον Αντώνη. Στη δική μας σχέση, ο Αντώνης είναι ο ισχυρός. Θα σου πω γιατί τον ερωτεύτηκα. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα από μένα. Είναι πολύ μορφωμένος. Είναι πολύ προχωρημένος, Είναι γενναιόδωρος. Γι’ αυτό είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του”.

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More