Θρήνος στη Γερμανία για την 34χρονη τραγουδίστρια που χάθηκε στη μοιραία πτήση

Ήταν μόλις 34 χρόνων και βρισκόταν στην μοιραία πτήση που συνετρίβη στη Νότια Γαλλία. Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια της όπερας (contralto) Maria Radner από τη Γερμανία έσβησε αγκαλιά με τον σύζυγό της και το μωρό τους.
Η Maria βρισκόταν στην πτήση Germanwings Flight 9525 μαζί με τον επίσης τραγουδιστή Oleg Bryzhak, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη και την εμφάνιση στο Gran Teatre del Liceu.

Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα γνωστή στη Γερμανία, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, αφού από μικρή συμμετείχε σε διεθνούς φήμης κονσέρτα, ενώ είχε πάρει υποτροφία από το Richard Wagner Association.

Το 2009 ξεκίνησε την καριέρα της με εμφανίσεις σε Τορίνο, Ρώμη, Μιλάνο και ξεχώρισε για τη φωνή και το καθαρό της βλέμμα.

Τον Ιανουάριο του 2012 μάλιστα, έκανε και το ντεμπούτο της στην Metropolitan Opera στη Νέα Υόρκη και τον Μάρτη του ίδιου χρόνου βρέθηκε στη… La Scala.

Δυστυχώς, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη και το πρωί της Τρίτης έκλεισε για πάντα τα γαλανά της μάτια πλάι στον άντρα της και το μωρό της, που επέβαιναν στο αεροσκάφος των γερμανικών αερογραμμών.

Read More

And More