Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει τις τρέλες που έχει κάνει με τον Πάνο Μουζουράκη

Για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, το πόσο ερωτευμένοι είναι, τις τρέλες που έχουν κάνει οι δύο τους μαζί αλλά και για το αν έφτασαν ποτέ κοντά στο χωρισμό μίλησε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Like.

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε κρίσεις, όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αναθεωρούν καταστάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα στη σχέση τους. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη, όμως, τα προβλήματα λύνονται από μόνα τους. Και στη δική μας σχέση υπάρχει δυνατή αγάπη. Είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον Πάνο. Από τη σχέση μου μαζί του έχω πάρει μεγάλη δόση έρωτα, δεν έχουμε μια τυπική σχέση. Και γι’ αυτό δεν μου λείπει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ένας νέος έρωτας. Γενικότερα, στη ζωή μου έχω ερωτευτεί πολύ. Είναι ναρκωτικό ο έρωτας»,

H ηθοποιός αποκάλυψε όμως και κάποιες από τις τρέλες που έχουν κάνει κατά τη διάρκεια της σχέσης τους…

“Έχουμε χορέψει στη μέση του δρόμου, έχουμε τραγουδήσει στη μέση του δρόμου μεθυσμένοι, έχουμε βγει οι δυο μας και τα έχουμε σπάσει μέχρι το πρωί. Ό,τι τρέλα μπορείς να φανταστείς την έχουμε κάνει. Δεν υπάρχει πιο λογικό και φυσιολογικό πράγμα από το να μπορείς να κάνεις πλάκα με τον σύντροφο σου. Πλέον βγαίνουμε ελάχιστα έξω. Μου αρέσει πολύ να κάθομαι στο σπίτι και να χαλαρώνω, το έχω ανάγκη τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαι party animal, γενικώς”.

Read More

And More