Μαρία Σολωμού: Τι είπε για την απόφαση του Μάριου Αθανασίου να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας;

Έχουν μαζί ένα πανέμορφο γιο, τον Αλέξανδρο και ακόμη και μετά το χωρισμό τους κρατούν πολύ καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού. Ο λόγος για την Μαρία Σολωμού και τον Μάριο Αθανασίου. Το πρώην ζευγάρι δεν έχει μυστικά και έτσι, όταν ο γνωστός ηθοποιός έμαθε πως θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, το μοιράστηκε μαζί τους.
Πώς σχολιάζει, όμως, η “Μάνα Χ ουρανού” την απόφασή του να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί; Ξαφνιάστηκε όταν το έμαθε;

“Εντάξει δεν το έμαθα από τις εφημερίδες για να ξαφνιαστώ. Από τη στιγμή που το ήθελε είναι πολύ χαρμόσυνο γεγονός. Οι άντρες δεν μένουν και… έγκυοι, ο άλλος το τραβάει. Συμπάσχουν μεν, αλλά δεν είναι το ίδιο. Όποιος έχει το κουράγιο μετά από δέκα χρόνια να κάνει δεύτερο παιδί, μπράβο του, είναι πολύ ωραίο”, είπε σε συνέντευξή της στην Real Life.
Μιλώντας για τη δική της ζωή ως μητέρα και τις ισορροπίες με τον γιο της, αποκάλυψε: “Τις ψάχνω ακόμη, είναι πολύ δύσκολο και δεν τελειώνει ποτέ. Κάθε ηλικία έχει και άλλες ισορροπίες, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου πια χωρίς τον Αλέξανδρο”.

Τέλος, για το πέρασμα του χρόνου και το αν την φοβίζει αποκάλυψε: “Είναι τραγικό. Τι είναι; Χαρά; Τι ωραία! Πέντε ρυτίδες φέτος, αχ τι ωραία γεράσαμε. Όνειρο! Τι λες να μου αρέσει; Καθόλου… Εγώ δεν νιώθω τη βαρύτητα μιας ώριμης γυναίκας και δεν νιώθω ότι θα γίνω ποτέ. Σαφέστατα, εμφανισιακά θεωρώ ότι έχω καλυτερέψει 100% σε σχέση με το πώς ήμουν στα 20”.

Read More

And More