Μ. Μπακοδήμου: ”Οι γυναίκες είναι πιο επιθετικές από τους άντρες όταν φλερτάρουν άλλες γυναίκες!”

H Mαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που έδωσε στο ”People”, αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος πόνος που έχει βιώσει, ήταν όταν έχασε τον πατέρα της, τον οποίο θεωρούσε ήρωά της, ενώ εκείνος δήλωνε ο μεγαλύτερος θαυμαστής της. Χωρίς φόβο και πάθος, δηλώνει ότι ”όποιος βρίσκεται στην τηλεόραση, σημαίνει ότι κάποιος τον έχει φέρει ή τον έχει εκτιμήσει και πιστεύει ότι είναι ένα καλό προϊόν για πούλημα”. Μάλιστα, η ίδια είπε σε σχετική ερώτηση: ”Μα κι εγώ προϊόν είμαι! Δουλειά είναι. Και η δουλειά είναι μαθηματικά με δεδομένες συμθήκες και όρους.”

Τονίζει πως δεν έχει καβαλήσει ποτέ το καλάμι και αναφέρει ότι στη ζωή της, σημαντική ήταν η βοήθεια ειδικού… ”Δούλεψα και με τον εαυτό μου και με ψυχολόγο! Είχα κάνει κάποια ραντεβού όταν ήμουν σε ψυχική ένταση, αλλά σταθερά πηγαίνω σε ψυχολόγο εδώ κι ενάμιση χρόνο. Η αφετηρία ήταν η σχέση με τα παιδιά μου, η επικοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, η συμβουλευτική ψυχολογία είναι κάτι που μου δίνει τόσα πολλά, ώστε ν’ αντιμετωπίσω και να διαχειριστώ την επαγγελματική και την προσωπική μου ζωή.”

Επιπλέον, παραδέχεται ότι οι γιοι της, την ρωτάνε για το σεξ από τα πέντε τους χρόνια και τους λέει τα πράγματα, όπως είναι στην πραγματικότητα, χωρίς ν’ αναφέρεται σε ”πελαργούς”.

”Το σεξ δεν είναι κάτι που θα πρέπει να τα απομακρύνει, ούτε να τα φοβίσει. Τους εξηγώ ότι είναι μια πολύ φυσιολογική και πολύ ευχάριστη κατάσταση”, είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Αν κάποιο από τα παιδιά της, της έλεγε ότι είναι gay, από τη στιγμή που τα αγαπάει έτσι κι αλλιώς, θα είναι δίπλα τους και θα συμπαρίσταται σε όλες τους τις επιλογές, όπως ανέφερε και τόνισε ότι: ”Με νοιάζει μόνο να είναι πολύ ευτυχισμένα!”

Ακόμα, η Μαρία παραδέχεται ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες και μάλιστα, της φάνηκε πως, οι εκείνες είναι πιο επιθετικές από τους άντρες όταν φλερτάρουν άλλες γυναίκες κι η πίεση αυτή την σοκάρει!

Τέλος, δεν απαντάει αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο και δηλώνει ότι βίωσε τους γάμους της, σαν ένα παιχνίδι.
”Δεν έμεινα πολύ καιρό παντρεμένη σε κανέναν από τους δύο μου γάμους. Ήταν λίγο σαν ένα παιχνίδι. Πώς παίζουμε τις κουμπάρες, είπαμε να παίξουμε και τους παντρεμένους. Προφανώς γι’ αυτόν το λόγο δεν πέτυχαν.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More