Μπακοδήμου στο ”Μίλα”: Όταν δεν με θέλει ο άλλος ξενερώνω. Δεν κολλάω στο φτύσιμο!

Η Μαρία Μπακοδήμου, μία παρουσιάστρια με εξαιρετικό χιούμορ και χαρακτήρα, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, την Μαρία Σταματέρη και την Sunny Μπαλτζή για τα παιδικά της χρόνια, τότε που ο πατέρας της, την αποκαλούσε ”Σπύρο”, είπε προσωπικές της ιστορίες που δεν έχουμε ξανακούσει και αποκάλυψε την φάρσα που της έκανε η εκπομπή ”Μίλα” σε συνεργασία με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Star, Λόλα Νταϊφά -μιας και η ίδια κάνει μέσα από την εκπομπή της ”Φώτης – Μαρία live” σε διάφορους ανθρώπους.

Για την απιστία
”Δεν νομίζω ότι το ευχαριστιέσαι. Το μαθαίνεις, το διαπιστώνεις, το επιβεβαιώνεις ότι σε απατάει ο σύντροφός σου και μετά… μάλλον χωρίζεις. Παλιότερα ήμουν περισσότερο κάθετη. Τώρα πια έχω γίνει πιο cool, γιατί θεωρώ ότι μπορεί να συμβεί σε όλους μας.”

Δεν προτιμά τα ”τεκνά”
”Μ’ αρέσουν οι πιο μεγάλοι. Όταν ήμουν πιτσιρίκα είχα σχέση πάντα με παιδιά που ήμασταν κοντά στην ηλικία. Δεν είχα μεγάλες αποστάσεις στις σχέσεις μου και αυτό συνεχίζω.”

”Φτύσιμο”…
”Όταν δεν με θέλει ο άλλος ξενερώνω. Δεν θα κολλήσω στο φτύσιμο. Με κολακεύει και με ”φτιάχνει” να με θέλει και να με διεκδικεί. Το ανάποδο με κάνει να αδιαφορώ.”

Κεφάλαιο Πεθερά
”Δεν με νοιάζει η πεθερά. Η πεθερά είναι ένας άνθρωπος που επειδή θα είναι στο περιβάλλον μου, θα φροντίσω να έχουμε μια σχέση καλή. Η πρόθεσή μου είναι καλή, οπότε αν είναι καλή και η γυναίκα, δεν θα κάνω κόντρα… Εγώ επειδή έχω δύο παιδιά, κι επειδή η μαμά του μπαμπά των παιδιών μου έρχεται πάρα πολύ συχνά κι έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση – μη σας πω καλύτερη σχέση τώρα μαζί από ότι όταν ήμασταν παντρεμένοι… Και τα παιδιά αγαπούν τις γιαγιάδες, και οι γιαγιάδες τα παιδιά, τα παιδιά μου έχουν και προγιαγιά. Εμένα μ’ αρέσουν όλα αυτά. Είτε είσαι σε γάμο είτε όχι, είναι ωραίο να είναι μεγάλη η οικογένεια.”

Αν ένας από τους γιους της άφηνε μία κοπέλα έγκυο…
”Θα το κρατάγαμε, δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν κάτι άλλο… Από τότε που έκανα παιδιά, δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτό το πράγμα… Εδώ και δυο χρόνια μιλάμε για προφυλακτικά. Και πώς μπαίνουν, και πότε τα παίρνουμε, και τι γίνεται… Να σας πω κάτι πολύ σοβαρό; Το Aids έχει ανέβει στην Αθήνα 480% και δεν γίνεται μια καμπάνια… Εγώ δεν του έχω πάρει προφυλακτικά να του δείξω… το έχει κάνει με τους φίλους του… Πρέπει να είμαστε πολύ κοντά στα παιδιά μας, το σεξ δεν είναι κάτι τρομερό. Μιλάμε για το σεξ, μιλάμε για τις σχέσεις, για να μην φοβούνται να έρχονται να μας μιλήσουν για τα προβλήματά τους. Θέλω να είμαι εκεί! Αν είσαι πολύ αυστηρός και το έχεις τρομάξει δεν έχεις τη γέφυρα επικοινωνίας…”

Read More

And More