Μήνυση στην Mariah Carey και τον Nick Cannon από την νταντά των παιδιών τους!

Δεν φτάνει το τρέξιμο της Mariah Carey (και η στενοχώρια) για το διαζύγιο με τον Nick Cannon, τώρα το πρώην ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η νταντά των παιδιών του.
H Simonette Da Costa ήταν η νταντά των διδύμων Moroccan και Monroe, από τον Οκτώβρη του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2014 και απολύθηκε επειδή έδειξε… παραπάνω στοργή και φροντίδα στα παιδιά του διάσημου ζευγαριού.

Στην μήνυση που κατέθεσε στο Manhattan Federal Court, η κοπέλα αποκαλύπτει πως δούλευε non stop για 100 ώρες την εβδομάδα χωρίς να πληρώνεται υπερωρίες, πως υπήρξαν μέρες που δεν προλάβαινε να κοιμηθεί, να φάει και να κάνει διάλειμμα, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια την καλούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς να υπάρχει καν σημαντικός λόγος…
Όσο για την απόλυση; Αυτή δεν ήρθε επειδή δεν έκανε καλά τη δουλειά της, αλλά αντίθετα… γιατί έδειχνε παραπάνω αφοσίωση στα παιδιά, απ’ ότι ήθελε η Mariah. Η σταρ είχε αποκαλύψει άλλωστε και σε συνέντευξή της…

“Δυστυχώς πρέπει να έχω νταντάδες για τα παιδιά και αναγκάζομαι κάθε λίγο και λιγάκι να τις απολύω. Μισώ που το κάνω αυτό, αλλά δεν θέλω να μένουν πολύ με τα παιδιά και να δένονται μαζί τους, ώστε να γίνονται για εκείνα πιο σημαντικές από εμένα”, είχε πει και μάλλον η Simonette Da Costa δεν ήξερε αυτήν την… ιδιοτροπία της.
Το σίγουρο πάντως είναι πως σύμφωνα με το δικαστήριο είχε πληρωθεί $6000 με $7200 το μήνα, αλλά χωρίς να της έχουν δώσει αποζημίωση και γι’ αυτό διεκδικεί ένα ποσό (που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό) ως αποζημίωση.

Read More

And More