M. Ιωαννίδου: Η εξομολόγηση για τις εγκυμοσύνες που διέκοψε και τα εκατομμύρια από το Playboy

Η Ναταλία Γερμανού συναντήθηκε μετά από πολύ καιρό στο πλατό της εκπομπής της με την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Βαγγέλη Σειληνό…

«Οι εγκυμοσύνες που διέκοψα μου κόστισαν το να μη μπορώ μετά να κάνω παιδί.Θεός συγχωρέσ’ τον τον Βαγγελάκη αλλά σε αυτό έχει κάποιες ευθύνες. Έπειτα ήταν τέτοιες οι εποχές, την εποχή που είχαμε σχέση, που δεν το έλεγες στη μαμα. Γιατί στο γάμο μία φορά συνέβει, αλλά είχε ήδη αρχίσει να χαλάει ο οργανισμός. Γίνονταν τρελά πράγματα. Έλεγα σε φίλες μου μου συμβαίνει αυτό, τι θα κάνω και μου έλεγαν πάρε καυτό νερό και βάλε το στο σημείο το επίμαχο και θα αποβάλεις. Πέρασα πολλούς κινδύνους. Ήταν πολύ σκληρά όλα αυτά και συσσωρεύτηκαν. Ο Βαγγέλης νομίζω το μόνο που αγάπησε ήταν η τέχνη του.»

Δες την εξομολόγηση της!

Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για τις ελληνικές ταινίες και τον τρόπο που καθιερώθηκε σα το ξανθό κορίτσι με την τσίχλα.

«Χαζοξανθούλα, χαζοχαρούμενη. Μην ντρέπεσαι να το πεις. Νομίζαν ότι έτσι ήμουν εγώ. Βοήθησα με τις σέξι εμφανίσεις. Περνούσε πάρα πολύ όπως περνάει και τώρα. Ό,τι και να έλεγα το body βλέπαν. Το σώμα. Δεν είναι μόνο το σώμα όμως. Δεν πίστευα ότι θα κρατήσει τόσο. Το Playboy το έκανα παίζοντας. Είχα αφήσει το κομμάτι του χορού και έκανα υποκριτική και έκανα Playboy. Πήρα τρία εκατομμύρια τότε. Το ’87 – ’88. Είχαν κάνει όλες. Εγώ κρατούσα αντιστάσεις αλλά εν τέλει λύγισα. Λέω βρε παιδί μου δε θα είσαι πάντα κορμάρα, άσε να έχεις και την ανάμνησή σου. Να θυμάσαι πως ήσουν. Να σου πω ότι το κάνω τώρα. Ότι βλέπω τις φωτογραφίες στο Playboy και λέω τικορμάρα που ήσουν κορίτσι μου!»

Δες όσα είπε!

Read More

And More