Μαρία Μπακοδήμου: Τα τρυφερά λόγια που έγραψε για το γιο του Φώτη Σεργουλόπουλου και την βάφτισή του!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βάφτισε τον γιο του το πρωί του Σαββάτου στην Αγία Τριάδα, στην Εκάλη. Νονά του μικρού Γιώργου ήταν η Μαρία Μπακοδήμου. Η καλύτερή του φίλη και ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Που ήταν σίγουρα για τον Φώτη οικογένεια και πλέον αυτό είναι και επίσημο.

Η Μαρία μίλησε στο TLIFE λίγες ώρες μετά το μυστήριο και μας περιέγραψε πόσο συγκινητικό ήταν. ΔΙΑΒΑΣΕ εδώ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! Ο μικρός Γιώργος δεν έκλαψε καθόλου και ακολούθησε μετά τη βάφτιση μια μεγάλη γιορτή με όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του παρουσιαστή του Star.

Σήμερα, η νονά του μικρού μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της μέσα από το site της. “Σχεδόν τα περάσαμε όλα μαζί. Και χαβαλέδες και προδοσίες και απώλειες κι υπέροχες στιγμές συνεργασίας και παγίδες και όλα. Είμαστε πια οικογένεια. Κι είμαστε η καλύτερη οικογένεια γιατί είμαστε «επιλεκτική οικογένεια».Και τώρα είμαι και νονά του Γιώργου που είναι φτυστός ο μπαμπάς του. Όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην καλή διάθεση και τη γλύκα. Να ζήσει το αγόρι μας κουμπάρε κι όταν θα τον καμαρώσουμε μεγάλο να είμαστε πάντα έτσι όπως είμαστε τώρα”, έγραψε η Μαρία ανάμεσα σε άλλα.

Το κείμενό τηςτο κοινοποίησε και ο Φώτης στον λογαριασμό του στο facebook σημειώνοντας πως συμφωνεί με όσα γράφει!

Read More

And More