Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.09.2013 | 21:02

Marianne Faithful: " Σιχαινόμουν το σεξ για 30 χρόνια"!

Marianne Faithful:  Σιχαινόμουν το σεξ για 30 χρόνια!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Την έχουμε στο μυαλό μας σαν το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του 60. Αλλά αυτό που έχει προκύψει αυτή την εβδομάδα είναι ότι η γυναίκα της οποίας οι κατακτήσεις περιλαμβάνουν τρία μέλη των Rolling Stones  - τον Jagger, τον Richards και τον Brian Jones - καθώς και τον David Bowie και τον τραγουδιστή Gene Pitney, δεν θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι πιο διαφορετική από τη δημόσια εικόνα της.Όχι μόνο έχει παραδέχθηκε ότι «μισεί» τους άνδρες, αλλά λέει ότι σιχαινόταν το σεξ τόσο πολύ που για 30 χρόνια δεν  ήταν σε θέση να κάνει χωρίς ποτό και ναρκωτικά.

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση της, η  Faithfull, τώρα στα 66 χρόνια της, δήλωσε ότι οι αντιδράσεις αυτές συνδέονται με τις εμπειρίες της μητέρας της,  Εva, και της γιαγιάς της, Flora.

Η μητέρα της Faithfull, η Εva Sacher-Masoch Baroness Erisso, η οποία ζούσε στη Βιέννη βιάστηκε κτηνωδώςαπό στρατιώτες του Κόκκινου στρατού στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

"Η μητέρα μου ιδιαίτερα, και η γιαγιά μου, όπως είναι φυσικό, πραγματικά μισούσαν τους άνδρες. Η γιαγιά μου απομακρύνθηκε από τον παππού μου, που την λάτρευε. Και η μητέρα μου δεν το ξεπέρασε ποτέ και πάντα τους μισούσε. Στη συνέχεια το πέρασε και σε εμένα. Ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα στη δεκαετία του εξήντα, ειδικά,αφού έπρεπε να προσποιηθώ ότι ήμουν τόσο υπέροχη, άγρια ​​και σεξουαλική. Αλλά στην πραγματικότητα δεν ίσχυε ".Η Faithfull ρίχνει φως όχι μόνο στην προσωπική της ιστορία, αλλά και σε μια περίοδο της ιστορίας που δεν έχει λάβει την προσοχή που της αξίζει.

Υπολογίζεται ότι δύο εκατομμύρια γυναίκες βιάστηκαν από τους σοβιετικούς στρατιώτες το 1945. Μόνο στη Βιέννη, 100.000 δέχθηκαν επίθεση. Τα θύματα, όπως είναι αυτονόητο, δεν θέλουν να μιλήσουν γι 'αυτό.
Kορίτσια από την ηλικία των οκτώ και η γυναίκες μέχρι και 80 ετών δέχθηκαν επίθεση, πολλές φορές. Οι στρατιώτες ενήργησαν υπό καθεστώς ατιμωρησίας.

Πολλές από τις γυναίκες που βιάστηκαν από τους Ρώσους προσβλήθηκαν από αφροδίσια νοσήματα. Πολλές επίσης, έμειναν έγκυες, και είτε υποβλήθηκαν σε αμβλώσεις ή είτε γέννησαν τα λεγόμενα "Russenbabies" παιδιά που συχνά εγκαταλείπονταν στους δρόμους ή παραδίδονταν σε θρησκευτικά ιδρύματα.Οι Ρώσοι, εν τω μεταξύ, έχουν απορρίψει τις κατηγορίες για τους μαζικούς βιασμούς ως «συκοφαντία»,αλλά το γεγονός είναι ότι συνέβη. Και πολλοί από εκείνους που υπέστησαν βιασμούς ήταν άνθρωποι όπως η Eva, η οποία υποβλήθηκε και σε έκτρωση.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10