Μ. Χρουσαλά: Το πρώτο καλοκαίρι με την μικρή Μάργκω και η επιστροφή στα κιλά της!

Το πρώτο καλοκαίρι με την 9 μηνών κορούλα της περνά φέτος η Μαριέττα Χρουσαλά και εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση, δείχνοντας πόσο γρήγορα κατάφερε να επιστρέψει στα κιλά της.
Η όμορφη Μαριέττα φαίνεται πως κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, χωρίς στερήσεις και υπερβολές ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική. Η ίδια μάλιστα κατάφερε να επιστρέψει στην παραλία πιο σέξυ και λαμπερή από ποτέ.

Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του “ΕΓΩ”, το πρόγραμμα της διατροφής της περιλαμβάνει πολλά μικρά γεύματα, ένα καλό πρωινό με γάλα, δημητριακά και γιαούρτι, φρούτα, χυμούς και λαχανικά. Το μεσημέρι θα φάει κρέας με σαλάτα σε φυσιολογική ποσότητα, ενώ το βραδινό της είναι συνήθως το ίδιο με το μεσημεριανό σε μικρότερη ποσότητα.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως, ότι το καλλίγραμμο κορμί της οφείλεται και στην αγάπη της στη γυμναστική, αλλά και τη βοήθεια του συζύγου της, με τον οποίο γυμνάζεται πολλές φορές μαζί. Ενώ, τώρα το καλοκαίρι το beach volley και τα θαλάσσια αθλήματα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση της.

Τέλος, η συνεχής ενασχόληση και φροντίδα της μπέμπας έχουν παίξει και αυτές το ρόλο τους στο να χάσει βάρος.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More