Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.06.2011 | 12:05

Μ. Τσιντικίδου: Μιλάει για την κατάθλιψη της και ξεσπαθώνει: Ποτέ δεν ήμουν μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Μ. Τσιντικίδου: Μιλάει για την κατάθλιψη της και ξεσπαθώνει: Ποτέ δεν ήμουν μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για την κατάθλιψη, για την εμπλοκή της με τα ναρκωτικά, για τον γάμο αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις!
 
Το μοντέλο-ηθοποιός εξηγεί γιατί απείχε τόσο καιρό από το χώρο της τηλεόρασης: “Από το 2006 και μετά συνέβησαν πολύ θλιβερά γεγονότα, που συναισθηματικά μου κόστισαν αρκετά. Πρώτα έχασα την γιαγιά μου, μετά τον παππού μου και τέλος τον πατέρα μου. Μετά έχασα το σκυλάκι μου, το συντροφάκι μου, που το είχα για 16 ολόκληρα χρόνια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάθω κατάθλιψη. Μάλιστα από την κατάθλιψη πήρα και κάποια κιλά.”
 
Για την ιστορία που την έμπλεξαν σε κύκλωμα ναρκωτικών η ίδια αποκάλυψε: “Ποτέ δεν ήμουν μπλεγμένη με ναρκωτικά και δεν έχω καμία σχέση με αυτή την υπόθεση. Από την άλλη δεν κλήθηκα να απολογηθώ από τη δικαιοσύνη. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.”

 
Όσον αφορά τον γάμο, η Μαρίνα δήλωσε: “Είχα προτάσεις γάμου και θα σου εξομολογηθώ πως 3 φορές έφτασα πολύ κοντά στο να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά δεν τα ανέβηκα!”
 
Τέλος η ίδια αποκάλυψε ότι θα έκανε πλαστική επέμβαση: “Ναι έχω κάνει και θα κάνω και στο μέλλον. Αυτό που φοβάμαι στην πλαστική είναι η υπερβολή και το λάθος.”
 
Διαβάστε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10