Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.03.2012 | 14:56

Η Carrefour Μαρινόπουλος στο πλευρό εκείνων που το έχουν περισσότερο ανάγκη

Η Carrefour Μαρινόπουλος στο πλευρό εκείνων που το έχουν περισσότερο ανάγκη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα καταστήματα Carrefour Marinopoulos τα γνωρίζεις... σίγουρα θα υπάρχει κάποιο στη γειτονιά σου μια και είναι ο μεγαλύτερος λιανεμπορικός όμιλος στη χώρα! Από σήμερα έχεις έναν ακόμη λόγο να θέλεις να τα επισκέπτεσαι. Τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος αναγνωρίζουν τη δυσκολία των καταναλωτών και επιδιώκουν να διευκολύνουν τις αγορές τους!

Όλοι οι πελάτες με ηλικία άνω των 65, οι πολύτεκνες οικογένειες, αλλά και οι άνεργοι θα έχουν 10% επιπλέον έκπτωση σε όλα τα φρέσκα προϊόντα της αλυσίδας καταστημάτων.

Με άλλα λόγια, όλοι όσοι έχουν περισσότερη ανάγκη από υποστήριξη, όπως οι συνταξιούχοι, οι πολυμελείς οικογένειες και οι άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά θα έχουν έκπτωση σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής. Και φυσικά η προνομιακή τιμή σε όλα αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης θα ισχύει σε όλα τα καταστήματα Carrefour Planet, Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, εφόσον ανήκεις σε μία από τις παραπάνω ομάδες είναι να βγάλεις μια κάρτα Club Carrefour σε οποιοδήποτε κατάστημα και με αυτή να επωφελείσαι κάθε φορά της έκπτωσης!

Μια τέτοια ενέργεια έρχεται φυσικά σε συνδυασμό με την οργανωμένη στρατηγική του ομίλου, που επιδιώκει να παρέχει όλα τα προϊόντα στην χαμηλότερη τιμή! Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Carrefour Μαρινόπουλος Jerome Loubere τονίζει: "Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο πλευρό των καταναλωτών που μας χρειάζονται και να αποδείξουμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα στηρίζοντας έμπρακτα τους οικονομικά ασθενέστερους".
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10