Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.11.2012 | 12:56

Όταν το super market σου στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς...

Όταν το super market σου στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μαρινόπουλος συνεχίζει το... οδοιπορικό ανά την Ελλάδα για να ανακαλύψει τους καλύτερους παραγωγούς φυσικών, ελληνικών προϊόντων. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος, μια δράση που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι και φιλοδοξεί να αναδείξει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης, η εταιρία επιθυμεί να μεταφέρει το μήνυμα της έμπρακτης υποστήριξής στα ελληνικά προϊόντα, τα οποία ήδη κυριαρχούν στα ράφια της.

Μια ελληνική εταιρία, με ντόπιες συνεργασίες

Η Μαρινόπουλος, ως αμιγώς ελληνική εταιρία, συνεργάζεται ήδη με περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

Συγχρόνως, η Μαρινόπουλος στηρίζει την επιχειρηματικότητα, με έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά καινοτόμα προϊόντα σε όλη τη χώρα δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της για έξι μήνες.

Το ταξίδι στην Ελλάδα...
Το Πρόγραμμα Καινοτομίας Ελληνικών Προϊόντων της Μαρινόπουλος έχει ταξιδέψει ήδη στις Σέρρες και την Τρίπολη ενώ επόμενος προορισμός είναι η Περιφέρεια της Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο της ενέργειας και τα 33 καταστήματα, Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express της περιοχής, προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντικές εκπτώσεις σε τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα και την παράδοση της περιοχής.

«Μέσω των συγκεκριμένων ενεργειών φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των ελληνικών προϊόντων καθώς και τους παραγωγούς που τα καλλιεργούν. Συγχρόνως ενημερώνουμε τους καταναλωτές για την προέλευση και την ποιότητά τους. Τα ελληνικά προϊόντα είναι για εμάς ιδιαίτερα γιατί περιέχουν τη γεύση και το άρωμα της ελληνικής γης, το μεράκι και τον κόπο των Ελλήνων παραγωγών που, κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής, εργάζονται με αφοσίωση και αγάπη» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος, κ. Jerome Loubere.

Επόμενος σταθμός... κάπου δίπλα σου!
Επόμενοι σταθμοί του Προγράμματος Καινοτομίας είναι το Ηράκλειο Κρήτης, η Δυτική Μακεδονία και Θράκη αλλά και τα Ιωάννινα.

Η Μαρινόπουλος στην Θεσσαλία
Στη Θεσσαλία, η Μαρινόπουλος διαθέτει 3 υπερμάρκετ Carrefour, 20 σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, 8 καταστήματα ευκολίας Carrefour Express και 2 καταστήματα franchise υπό την επωνυμία Carrefour Express.
Στα παραπάνω καταστήματα απασχολούνται συνολικά 912 άνθρωποι.

Η Μαρινόπουλος συνεργάζεται με 58 ελληνικές εταιρίες και παραγωγούς της περιοχής. Μέσα από το δίκτυο των 800 καταστημάτων της ανά τη χώρα η Μαρινόπουλος διανέμει 639 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 139 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour με προέλευση από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10