Μάρκος Σεφερλής: Μίλησε στην Τατιάνα για την κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Video

Μετά την τηλεοπτική κόντρα ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για όσα έγιναν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αποκάλυψε πως είναι σήμερα η κόντρα τους. Καλεσμένη στην εκπομπή του “Mega με μια” ήταν φυσικά η Τατιάνα Στεφανίδου που τον έκανε να εξομολογηθεί… τα πάντα!
“Δεν έγινε σφαγή. Έγινε μια συζήτηση σε λίγο υψηλούς τόνους’”, είπε ο Μάρκος αρχικά όταν τον ρώτησε η Τατιάνα για την κόντρα και συνέχισε αναφέροντας: “Ήσουν εδώ και είδες τι κλίμα επικρατεί. Εγώ ξέρεις πως είμαι πολύ ειλικρινής και ό,τι αισθάνομαι το δείχνω και αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη (σ.σ. Και η επανασύνδεση) είναι ακριβώς έτσι”.
Στην ερώτηση μάλιστα για το τι συνέβη πραγματικά και το αν η επανασύνδεση είναι πραγματική ή έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας του, ανέφερε: “Έγινε μια παρεξηγησούλα για τους λόγους που έγινε. Είδε ο κόσμος στον αέρα τι ειπώθηκε και μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τώρα το τι ακολούθησε και η σχέση μας σήμερα είναι αυτό που βλέπει. Είμαστε επαγγελματίες, συνεργάτες, έχουμε περάσει πολλές ώρες μαζί στο πλατό και εκτός. Έχουμε τραγουδήσει με τον Δημήτρη, έχουμε πιει, έχουμε φάει και έχουμε ξημερώσει μαζί. Γι ‘ αυτό και όσα έχουμε περάσει δεν ξεχνιούνται σε μια στιγμή. Από εκεί και πέρα η συμπεριφορά μας είναι αληθινή και συνεχίζουμε να περνάμε καλά”.

Δες το video από το “Mega με μία”:

Read More

And More