Κ. Μαρκουλάκης: Διακοπές στην Κεφαλονιά! Δες φωτογραφίες

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πέρασε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην Κεφαλονιά. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε τις διακοπές του στο νησί του Ιονίου και απόλαυσε τα κρυστάλλινα νερά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές.

Μετά από την επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Οθέλλο” στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη και τον Γιώργο Κιμούλη, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.
Ο φωτογραφικός φακός του kefaloniapress τον απαθανάτισε την ώρα που έπινε τον καφέ του στο “Baroque”, γνωστό στέκι στο Αργοστόλι. Ο Κωνσταντίνος ήταν χαλαρός και ευδιάθετος και με casual εμφάνιση, δείχνοντας πως απολαμβάνει τις διακοπές του.
Ο ίδιος μάλιστα, δεν αρνήθηκε να ποζάρει στο φακό μαζί με τους θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί και του μίλησαν. Στις λήψεις είναι μια από τις θαυμάστριες του γνωστού ηθοποιού που του ζήτησε να βγουν μαζί αναμνηστική φωτογραφία.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε ότι περνάει υπέροχα στο νησί, ότι έχει χαλαρώσει, ότι τριγυρίζει από την άκρη του νησιού στην άλλη και απολαμβάνει τις παραλίες πηγαίνοντας με βάρκα.

Read More

And More