Κ. Μαρτάκης: ”Δεν έχω βαρεθεί να με αποκαλούν ωραίο”!

O Kώστας Μαρτάκης, που την Τετάρτη έγινε 27 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του στο πλατώ της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις”, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”HELLO” μίλησε αρχικά για τη συμμετοχή του στο Dancing with the stars και μάλιστα υπογράμμισε ότι, μπορεί να είναι ιδιαίτερα κουραστική η διαδικασία των προβών, αλλά εκείνος τη διασκεδάζει.

”Έχω αγαπήσει το χορό και μου αρέσει πάρα πολύ όλη αυτή η διαδικασία, μιας και πέρα από τον φιλανθρωπικό σκοπό που με παρακίνησε, μου θυμίζει πολύ έντονα και τον αθλητισμό. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δεθώ τόσο πολύ με το χορό και έννοια μου είναι να προσπαθήσω να τον συνεχίσω και μετά την ολοκλήρωση του σόου, καθαρά για μένα. Έχω μάθει το σώμα μου καλύτερα κι έχω δει μια άλλη φιλοσοφία κίνησης”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι:
”Ξοδεύουμε πάρα πολλές ώρες της ημέρας από τον προσωπικό μας χρόνο αλλά και από το χρόνο της δουλειάς μας τις περισσότερες φορές και το ποσό που μας δίνεται είναι συμβολικό.”

Σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση

”Δεν έχω βαρεθεί να με αποκαλούν ”ωραίο”, απλώς δεν θέλω ν’ ασχολούνται μόνο με την εμφάνισή μου. Σίγουρα είναι ένα στοιχείο το οποίο μ’ έχει βοηθήσει πολύ στη μέχρι τώρα πορεία μου, αλλά αυτό, όσο περνούν τα χρόνια συνηθίζεται, αλλοιώνεται και δεν θέλω να στηρίζομαι στην εμφάνισή μου.”

Γυναίκες – φλερτ – απόρριψη

”Φυσικά και με έχουν απορρίψει, όπως έχει συμβεί σε πολύ κόσμο. Δεν έχω κατέβει από τον Άρη! Φλερτάρω με τον τρόπο μου όμως.”

Στις γυναίκες δεν αντέχει…

”Δεν μπορώ την καταπίεση και την ζήλεια. Δεν είμαι άνθρωπος ο οποίος δίνει δικαιώματα και όταν αποφασίσω να είμαι σε μία σχέση δεν θα ”παίξω”, ούτε θα φλερτάρω γενικά. Είμαι εκεί! Είμαι καθαρά μονογαμικός και η ζήλεια με ”πνίγει”…”

Δεν τον έχουμε δει ποτέ με κάποια από τις συντρόφους του

”Γενικά, δεν θέλω να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Θέλω να απασχολώ τον κόσμο με την μουσική και τα τραγούδια μου. Δεν κρύβομαι, απλώς μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάτι τόσο δυνατό ώστε να είμαι σε θέση να το δημοσιοποιήσω. Όταν θα έρθει αυτό, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το φωνάξω και να μαθευτεί. Οι διάφορες περιπέτειες που έχω κατά καιρούς δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βγαίνουν προς τα έξω.”

Read More

And More