Τι πρόταση έκανε ο Κ. Μαρτάκης στην Μ. Αντιμισάρη;

Ο Κώστας Μαρτάκης και η παρτενέρ – δασκάλα του, Μαρία Αντιμισάρη, φωτογραφίζονται και μιλούν στον ”Τηλεθεατή” για το Dancing και το κοινό ”επαγγελματικό” τους μέλλον… Ο Κώστας λοιπόν, δηλώνει πρώτος, σχετικά με την καλή του επίδοση στο talent show:

”Όλα παίζουν το ρόλο τους… Η Μαρία είναι καταπληκτική δασκάλα και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι δικό της κατόρθωμα. Αν προσθέσουμε και τις 5-6 ώρες πρόβας την ημέρα που κάνουμε εδώ και έντεκα εβδομάδες, είναι λογικό να έχουμε κάτι καλό.”

Η πρόταση που έκανε στην Μαρία… ”Έχω ήδη προτείνει στην Μαρία να είμαι ο παρτενέρ της όταν κατεβαίνει σε αγώνες. Λέει ναι, επειδή τώρα είμαστε εδώ, μετά δεν θα με θέλει.”

Σχετικά με την πρωτιά…
”Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Σίγουρα δεν έχουμε μπει για να χάσουμε, αλλά ούτε το βλέπουμε ανταγωνιστικά. Επειδή πολλοί λένε ότι υπάρχει ανταγωνισμός, σας λέω ότι υπάρχει μόνο συναγωνισμός. Είναι ένας αγώνας για καλό σκοπό.”

Τα κορίτσια τον αγαπούν πολύ…
”Και εγώ τα αγαπάω πάρα πολύ. Μετά την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τη δουλειά μου. Είναι το νόημα στη ζωή των αντρών, έτσι δεν είναι;”

Μαρία Αντιμισάρη!

Όταν της ανακοίνωσαν ότι παρτενέρ της θα είναι ο Κώστας… ”Ήταν ένα καλό νέο. Μου άρεσε πολύ. Ο Κώστας είναι ένας όμορφος και ταλαντούχος νέος. Και ως μαθητής φυσικά είναι εξαιρετικός, γιατί μπορεί ν’ ανταποκριθεί και να χορέψει. Έτσι γίνεται και πολύ εύκολη η δουλειά μου. Χάρηκα λοιπόν, πάρα πολύ όταν το έμαθα. Και δικαιώθηκα. Τα πάμε πάρα πολύ καλά, έχει πολλές δυνατότητες και ούτε κι εκείνος περίμενε ότι θα μπορούσε να χορέψει τόσο καλά.”

Τα πράγματα που άλλαξαν από την ημέρα που βγήκε στην τηλεόραση… ”Ελάχιστα πράγματα. Αλλά είναι πολύ έντονο όλο αυτό και σου αφήνει ελάχιστο χρόνο για τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Και αν σου αφήνει λίγο χρόνο, σίγουρα δεν σου αφήνει μυαλό.”

Read More

And More