Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.03.2011 | 17:55

Η δυναμική κυρία των C- 130 στην Αθήνα, την ημέρα της γυναίκας!

Η δυναμική κυρία των C- 130 στην Αθήνα, την ημέρα της γυναίκας!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Την ημέρα της γυναίκας, χαιρόμαστε να βλέπουμε δυναμικές γυναίκες να βρίσκονται στα ηνία κατεξοχήν ανδρικών θέσεων! Η  Lorraine Martin είναι μια από αυτές τις γυναίκες, αφού είναι από το Δεκέμβριο του 2010, αντιπρόεδρος για τα προγράμματα C-130, της βιομηχανίας  Lockheed Martin Aeronautics!

Η δυναμική κυρία των C-130 βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην ΕΑΒ προκειμένου να παρουσιάσει τη συνεργασία της εταιρείας που εκπροσωπεί,  με το ελληνικό κράτος!

Συγκεκριμένα η Lockheed Martin , είναι η  εταιρεία που έχει πουλήσει στην Ελλάδα το 56% του στόλου μαχητικών αεροσκαφών και τα μεταγωγικά C-130.Είναι αξιοσημείωτο τι έχει κάνει αυτή η γυναίκα στο χώρο της δουλειά της. Πάρε μια ιδέα:

Η κα Martin ήταν η Αντιπρόεδρος “Flight Solutions”, στο τμήμα Προσομείωσης, Εκπαίδευσης & Υποστήριξης της Lockheed Martin, και ήταν υπεύθυνη για τα εκπαιδευτικά προγράμματα των πληρωμάτων των αεροσκάφων στον τομέα Ειδικών Επιχειρήσεων της Αμερικανιικής Πολεμικής Αεροπορίας, την εκπαίδευση των πληρωμάτων για τα C-130, την εκπαίδευση πιλότων για F-16, F-22 and F-15, τα συστήματα εξομοιωτών για το Αμερικανικό Ναυτικό, το Σώμα Πεζοναυτών και το εκπαιδευτικό σύστημα του F-35 Lighting II. Επίσης, η κα Martin ηγήθηκε στην επέκταση των εκπαιδευτικών επιχειρήσεων της Lockheed Martin σε πολλά διεθνή εκπαιδευτικά συμβόλαια.

Δες βίντεο με την L. Martin , κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε στρατιωτική βάση:

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10