Γ. Μαστροκώστα: “Κι ας μην είχα μαλλιά κι ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν θεά”!

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη της Γωγώς Μαστροκώστα για τη “μάχη” της με τον καρκίνο έρχεται η γνωστή celebrity μιλά για τη νέα της ζωή, τη στήριξη του συζύγου της Τραϊανού Δέλλα και την επιθυμία της να ξαναγίνει μητέρα.

Δημοφιλής τηλεοπτική γυμνάστρια, παρουσιάστρια και για περιόδους τραγουδίστρια και ηθοποιός, η Γωγώ έχει βρει την απόλυτη ισορροπία στο πλευρό του γνωστού ποδοσφαιριστή, που ήταν δίπλα της στη δύσκολη περίοδο που πέρασε, λόγω της ασθένειάς της. “Κι ας μην είχα μαλλιά κι ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν ΘΕΑ. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν έναν σύντροφο σαν τον δικό μου”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Life&Style”.

Κατα τη διάρκεια την φωτογράφισής της στο Αττικό ζωολογικό πάρκο, μάλιστα, ήταν μαζί της ο σύζυγός της και η κορούλα της Βικτώρια, που είναι η αδυναμία της. Μάλιστα, η ίδια παρά τις δυσκολίες θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. “Μακάρι να αποκτήσω όχι μόνο ένα, αλλά και περισσότερα παιδιά. Είναι το μεγάλο μου όνειρο. Νιώθω ότι το χρωστάω στον άνδρα μου που πραγματικά τα λατρεύει. Δεν μπορώ όμως να το φέρω στον κόσμο η ίδια. Μου έχουν πει ότι μετά την πενταετία μπορείς να κάνεις άφοβα παιδί και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εγώ όμως φοβάμαι. Επειδή πέρασα όλο αυτό και ήταν συνδεδεμένο με την εγκυμοσύνη μου, με φοβίζει πολύ. .. Σκέφτομαι πάρα πολύ την πιθανότητα να αποκτήσω παιδί με παρένθετη μητέρα”, σημειωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον καρκίνο, η Γωγω τόνισε: “Δεν μου αρέσει να μιλάω συνέχεια γι’ αυτό που μου συνέβη δημοσίως. Το έκανα μια φορά πέρυσι και ήταν κάτι πολύ όμορφο. Ένιωθα πραγματικά ότι κανείς δεν θα μου βγάλει τα όσα έζησα καλύτερα από εμένα την ίδια και γι’ αυτό κάθισα και έγραψα το κείμενο μόνη μου. Επίσης, εξέθεσα την ιστορία μου όταν ήμουν πλέον καλά, γιατί πραγματικά σιχαίνομαι να προκαλώ τον οίκτο. Μπορεί να έχω εκατό προβλήματα και να μην το ξέρει κανείς, να σου μιλάω και να μην υποψιάζεσαι τίποτα. Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι”.

Ενώ, πρόσθεσε το εξής: “Ο καρκίνος δεν είναι επάρατος. Έχουμε τόσα μέσα η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ και υπάρχουν τόσοι τρόποι αντιμετώπισης. Θα πρέπει να να σκεφτόμαστε λίγο πριν χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις. Πιστεύω ότι πρέπει να την καταργήσουμε αυτήν την έκφραση”.

Τέλος, όσον αφορά την επαγγελματική της πορεία, δήλωσε: “Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έχω κάνει σπουδαία πράγματα επαγγελματικά. Μια ζωή αέρα πούλαγα, δεν κυνήγησα ποτέ την δουλειά. Πάντα είχα μια δημοσιότητα υπερβολική και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί”.

Διάβασε περισσότερα στο “Life&Style” που κυκλοφορεί!

Read More

And More