Γ. Μαστροκώστα: “Δεν επέλεξα εγώ να μην κάνω άλλο παιδί!”

Μια εξομολόγηση καρδιάς κάνει η Γωγώ Μαστροκώστα και μιλά στην “Real Life” για τον απόλυτο έρωτα που ζει στο πλευρό του συζύγου της Τραϊανού Δέλλα, την κόρη της Βικτώρια και τις δυσκολίες για να κάνει ένα ακόμη παιδί.
“Ο Τραϊανός είναι τα πάντα για εμένα και θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά”, λέει χαρακτηριστικά η Γωγώ Μαστροκώστα αποκαλύπτοντας για το γάμο της το εξής: “Παντρεύτηκα σε ώριμη ηλικία, οπότε είχα κατασταλάξει σε αυτό που ήθελα στη ζωή μου. Όταν ξέρω ότι αυτό που έχω είναι αυτό που θέλω θα κάνω τα πάντα για να το κρατήσω – όχι τυπικά, αλλά ουσιαστικά. Δεν θα παντρευόμουν ποτέ από συμφέρον, ούτε θα συμβιβαζόμουν. Θα παντρευόμουν μόνο από μεγάλο έρωτα και μεγάλη καψούρα”.

Στην ερώτηση αν προτιμά καριέρα η οικογένεια, η απάντηση μάλλον είναι για εκείνη αυτονόητη: “Μ’ αρέσει να αφιερώνω χρόνο στην κόρη μου, να φροντίζω τον άντρα μου. Είμαι τόσο γεμάτη στη ζωή μου, δεν νιώθω ότι μου λείπει τίποτα” και συμπληρώνει: “Εγώ με την καριέρα είμαστε δυο αντίθετα πράγματα. Δεν ήθελα να εγκλωβιστώ σε καμιά καριέρα”.
Τέλος, μιλώντας για το πρόβλημα της υγείας της που την εμποδίζει να κάνει προς το παρόν δεύτερο παιδί, δήλωσε: “Θέλω πολλά παιδιά. Σίγουρα το ότι δεν έχω προχωρήσει σε ένα ακόμη παιδί δεν είναι προσωπική μου επιλογή. Μετά το πρόβλημα με την υγεία μου, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που προς το παρόν δεν μας το επιτρέπουν, αλλά ευχόμαστε στο μέλλον να συμβεί”.

Read More

And More