Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.02.2011 | 07:03

Ματίκα – Ιορδανίδης: Σχέδια γάμου μετά το καλοκαίρι!

Ματίκα – Ιορδανίδης: Σχέδια γάμου μετά το καλοκαίρι!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οι δυο τους γνωρίστηκαν πάνω στο θεατρικό σανίδι και ανάμεσά τους γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας που φαίνεται πως θα καταλήξει στο γάμο. Ο λόγος για την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη.
 
Το γνωστό ζευγάρι μίλησε στην “Espresso” για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Επικίνδυνες σχέσεις”, τη συνεργασία αλλά και τη σχέση του.
 
“Η απόδοση της επιτυχίας μιας παράστασης δεν είναι εύκολο να αποτυπωθεί με λέξεις, τουλάχιστον από εμάς που είμαστε κομμάτια της. Αισθανόμαστε χαρούμενοι και παίρνουμε δύναμη από την ανταπόκριση και την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος και αυτό είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα για έναν καλλιτέχνη”, είπε η Θάλεια Ματίκα. Ενώ, ο Τάσος πρόσθεσε το εξής: “Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τις ερμηνείες, γιατί αυτό θα ήταν υπεροπτικό, αλλά σίγουρα μπορούμε να αναφερθούμε στην πολύ γερή καλλιτεχνική ματιά του Γιώργου Κιμούλη. Υψηλή αισθητική παραγωγής, ιδιαίτερη -με την καλή έννοια- διασκευή και ακραίος επαγγελματισμός”.

 
Ωστόσο, οι δυο τους έχουν καταφέρει να είναι μαζί στη σκηνή, αλλά και στη ζωή και αυτό τους έχει βοηθήσει και τους “γεμίζει”. Απαντώντας στην ερώτηση για το πως έχουν καταφέρει να κρατούν ζχαμηλούς τόνους στη σχέση τους, η Θάλεια αποκάλυψε το εξής: “Δεν προσπαθούμε για κάτι... Το μόνο που ευελπιστούμε είναι να κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο επαγγελματικά γίνεται και την προσωπική μας καθημερινότητα να τη διάγει ψυχική ευτυχία”.
 
Παρόλα αυτά, όπως ανέφερε ο Τάσος, οι δυο τους προσπαθούν όσο το δυνατόν περισσότερο να μην εμπλέκουν την καθημερινότητά με την ένταση της δουλειάς. “Νομίζω πως τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό”, εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.
 
Για το ενδεχόμενο του γάμου, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αρχίσει να το σκέφτεται και στην ερώτηση “πότε θα το… πάρεις τελικά το κορίτσι;”, ο Τάσος απάντησε ως εξής: “Πιστεύω πως μετά το καλοκαίρι θα είναι μια αρκετά καλή περίοδος... αποκατάστασης”.

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10