Θ. Ματίκα: Μιλά για το γάμο της και το πάρτυ – υπερπαραγωγή με τον Τάσο Ιορδανίδη!

Για το γάμο της, το πάρτυ υπερπαραγωγή και το σύζυγο της μίλησε η Θάλεια Ματίκα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρώτο ραντεβού με τον Τάσο Ιορδανίδη και δήλωσε: “Ήταν καθαρά επαγγελματικό…Τότε δεν περνούσε από το μυαλό μας πώς θα εξελισσόταν η σχέση μας. Ο έρωτας ήρθε σιγά σιγά” .
Περίμενε την πρόταση γάμου;
“Το είχαμε συζητήσει, αλλά ο τρόπος που έγινε ήταν έκπληξη. Έγινε σε ανύποπτο χρόνο μετά από πρόβα και μέσα στο σπίτι ήταν όλοι οι φίλοι μας κρυμμένοι… Και η πρόταση και το πάρτι που ακολούθησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν υπερπαραγωγή” ανέφερε σε συνέντευξη της στο “ΕΓΩ!”.
Πίστευε στο μεγάλο έρωτα πριν γνωρίσει τον σύζυγο της;
“Όχι, στη ζωή μου είμαι ρεαλίστρια και τοποθετώ τη λογική πάνω απ’ όλα… Τελικά η ζωή σου τα αναιρεί όλα, σήμερα σαφώς και πιστεύω στο μεγάλο έρωτα” εξομολογήθηκε.
Είναι στα άμεσα σχέδιά της η δημιουργία οικογένειας;
“Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σε αυτά τα πράγματα. Για να είμαι ειλικρινής με φοβίζει λίγο το γεγονός ότι είναι η σημαντικότερη απόφαση που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος. Και με φοβίζει πολύ περισσότερο η αβεβαιότητα που επικρατεί στη χώρα αυτή την εποχή” είπε.
Έκανε κάποιο άλλο επάγγελμα πριν ασχοληθεί με την υποκριτική;
“Μαζί με την κολλητή μου, τη Σοφία Φαραζή δουλεύαμε στα 19 μας σε beach bar στην Πάρο για να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας… Ήταν πολύ ωραία εμπειρία” δήλωσε.
Τέλος η Θάλεια μίλησε για την καινούρια σειρά που θα πρωταγωνιστεί “Ελεύθερος και ωραίος”.
“Η σειρά έρχεται από το εξωτερικό και είναι μια οικογενειακή κωμωδία. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν κάποια στοιχεία παραμυθιού, χωρίς αυτό να αποκλείει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα” δήλωσε.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More