Κ. Μάτολα: “Ο χαμός του Τόμας με ισοπέδωσε”!

Η Κλαούντια Μάτολα είναι η γοητευτική ελληνοιταλίδα του Dr. Cook. Dj, ραδιοφωνική παραγωγός, ηθοποιός μίλησε για το Dr.Cook στο οποίο συμμετέχει αυτή τη σεζόν αλλά και για τη ζωή της και τη νυχτερινή ζωή στην Αθήνα στο ένθετο “People” του Πρώτου Θέματος.

Μιλώντας για τον άδικο χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα, με τον οποίο είχαν κάνει μαζί το τρέηλερ για το Dr. Cook, λέει: “Ο χαμός του με ισοπέδωσε, ήταν τόσο βίαιος. Ένα παιδί τόσο φρέσκο, τόσο νέο. Όταν το άκουσα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με έπιαναν δύσπνοιες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων”.

/
Από το τρέηλερ του Dr. Cook όπου θα συμμετείχε ο Τόμας Πρωτόπαπας. Μαζί του στα δεξιά του η Κλαούντια Μάτολα.

Θα ήθελε να κάνει μουσική εκπομπή: “Ναι, το έχω σκεφτεί. Είμαι μια κινητή μουσική εγκυκλοπαίδεια”.
Δεν έχει μάθει ακόμη να μαγειρεύει αλλά την έχει πιάσει, όπως λέει, το σύνδρομο της καλής μαθήτριας και διαβάζει τα πάντα για τη μαγειρική.

Δεν είναι η πρώτη της φορά στην τηλεόραση: “Είχα συμμετάσχει και παλιότερα στους Δέκα Μικρούς Μήτσους μαζί με τον Παπακαλιάτη και σε εκπομπές του Ζουγανέλη με τον Μπουλά, έχω κάνει κι ένα χρόνο υποκριτική. Δεν ήθελα να πάω αρχικά, φοβόμουν ότι δεν είχε σχέση με αυτό που κάνω αλλά τελικά μου αρέσει. Δεν θα ήθελα ποτέ να γίνω αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Είμαι της άποψης ότι η διασημότητα μπορεί να σου κάνει κακό. Στο ραδιόφωνο είσαι χύμα, δεν χρειάζεται ούτε να βάφεσαι ή να ντύνεσαι καλά. Δεν είναι υγιές να ασχολούνται τα Μέσα με ένα πρόσωπο που δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό”.

Read More

And More