Δ. Ματσούκα – Γ. Φιξ: Σύννεφα στη σχέση τους!

Σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους φαίνεται πως αντιμετωπίζουν τον τελευταίο μήνα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Γιάννης Φιξ. Μπορεί το καλοκαίρι να ήταν αχώριστoι, αλλά η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ζουν χωριστά τον τελευταίο μήνα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Real Life” οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν για λίγο χωριστά, προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους, χωρίς όμως να έχει πει κανείς από τους δύο τη λέξη “χωρισμός”. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα κάνουν χωριστές εξόδους στο Κολωνάκι, κάνοντας το περιβάλλον τους να αναρωτιέται για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους.
“Τρέφουν ακόμα αισθήματα ο ένας για τον άλλον, για αυτό δεν έχουν πει οριστικό αντίο” αποκάλυψε στην εφημερίδα στενός τους φίλους, ο οποίος είναι αισιόδοξος και εύχεται να τα ξανα βρουν.

Ποιος ήταν, όμως, ο λόγος για την κρίση στη σχέση τους;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι λόγοι που αποξένωσαν το ζευγάρι είναι οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, που δεν τους άφηναν ελεύθερο χρόνο να χαρούν τον έρωτά τους. Πλέον, η Δήμητρα βγαίνει με την αδελφή της Μαρία και παρέα φίλων, ενώ το ίδιο κάνει και ο Γιάννης με την δική του παρέα, αλλά στα ίδια μαγαζιά.

Read More

And More