Γ. Μαζωνάκης: “Έχω κάνει ψυχοθεραπεία!”

Ο Γιώργος Μαζωνάκης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι δεν νιώθει άνετα με το σταριλίκι, αλλά και ότι έχει καθίσει στην καρέκλα του ψυχαναλυτή.

“Κάποτε με εκνεύριζε να μου ζητάνε αυτόγραφα, τον τελευταίο καιρό όμως χαίρομαι. Ίσως γιατί μεγαλώνω, ίσως γιατί, όπως μου λέει και ο πατέρας μου, “Αν δεν σε ξέρανε, τότε θα έβλεπες πώς θα ήθελες να σου ζητάνε αυτόγραφα!”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Esquire”. .
Ο ίδιος μιλώντας με ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι παρόλο που του άρεσε το “σταριλίκι” δεν νιώθει άνετα με αυτό. “Παρʼ όλο που ήθελα πολύ το σταριλίκι, αισθάνθηκα λίγο άβολα στην αρχή. Μετά το συνήθισα. Δεν μπορώ όμως να πω ότι αισθάνομαι ακόμα άνετα μʼ αυτό”, τόνισε.
Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία. “Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Αυτό που έμαθα μέσα από αυτήν τη διαδικασία δεν μπορεί να γραφτεί σε μία σελίδα”, δήλωσε.
Παράλληλα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε το εξής: “Παλιότερα άκουγα ότι είμαι σνομπ και χύμα, και ακόμα και τώρα δεν γίνεται να ερμηνεύσω το γιατί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος είναι χύμα όταν επιβλέπει τη δουλειά του από την αρχή μέχρι το τέλος. Το θέμα του σνομπισμού, πάλι, με ξενίζει γιατί ως άνθρωπος δεν είμαι αυτός ο τύπος. Τώρα, το τι δείχνεις για να προφυλάξεις ενέργειες ή ανθρώπους είναι ένα άλλο παιχνίδι”.
Τέλος, είπε πως του έχει συμβεί να τον πλησιάσουν λόγω της φήμης του. “Έχει συμβεί να με πλησιάσουν γιατί είμαι αυτός που είμαι, αλλά αυτός δεν είναι εγώ; Δηλαδή, εγώ δεν είμαι ο Γιώργος Μαζωνάκης; Τώρα, αν ο άλλος έχει τη δύναμη να καταλαβαίνει και τον Γιώργο, είναι ακόμα καλύτερα”, σημείωσε.

Read More

And More