Σκιά του εαυτού του ο Matthew McConaughey! Μήπως το παράκανε;

Σε σκιά του ρωμαλέου άνδρα που ήταν κάποτε εξελίσσεται ο ηθοποιός Matthew McConaughey και όλοι αναρωτιούνται αν αξίζει τον κόπο για ένα ρόλο να παίζει κορώνα-γράμματα με την υγεία του!

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες ότι μάλλον ο McConaughey το χει παρακάνει προκειμένου να ενσαρκώσει έναν ασθενή με AIDS στην ταινία που ετοιμάζει, της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Matthew ενσαρκώνει έναν ετερόφυλο Αμερικανό ο οποίος τη δεκαετία του 80 διαγνώστηκε με την ασθένεια και για έξι χρόνια εισήγαγε παράνομα στην Αμερική φάρμακα για το AIDS προκειμένου να βοηθήσει και άλλους ασθενείς.


Ο 42χρονος ηθοποιός φαίνεται πως έχει πάρει το ρόλο στα σοβαρά ίσως στοχεύοντας σε ένα Όσκαρ και για να αποβάλλει τη ρετσινιά του ωραίου αλλά η όψη του πρόσφατα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες έχει αρχίσει και προβληματίζει!


Δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό του εαυτό ο σημερινός Matthew με την σκελετωμένη όψη και το ερώτημα είναι: θα επανέλθει;


Ο McConaughey προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το μουστάκι και τα trendy ρούχα όμως η διαφορά του είναι εμφανής: είναι αγνώριστος και επικίνδυνα αδύνατος! Και το ερώτημα είναι; αξίζει τον κόπο;

Read More

And More