H Μegan Fox στην φωτογράφιση εσωρούχων Armani! Δες το βίντεο!

Όλοι θυμόμαστε την Victoria Beckham να ποζάρει για τον οίκο Armani ως το νέο πρόσωπο εσωρούχων. Τότε τα σχόλια ήταν πάρα πολλά και όχι απαραίτητα θετικά, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για νευρική ανορεξία και επιλογή κακών προτύπων από μέρους του οίκου.

Σήμερα, πολύ καιρό μετά, ο Armani επιλέγει την λαμπερή Megan Fox ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας εσωρούχων του κι εμείς βλέπουμε τα σενάρια να επαναλαμβάνονται. Πολλά μπορεί να σχολιάσει κανείς για την συγκεκριμένη καμπάνια, ένα όμως είναι σίγουρο: η Megan Fox είναι πανέμορφη ακόμη και αμακιγιάριστη, όπως δηλαδή την κατέγραψε και ο τηλεοπτικός φακός!

Η Megan Fox στα backstage της φωτογράφισης εσωρούχων του Armani χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ!

Ωστόσο, οι περισσότεροι εστιάσαν στο γεγονός ότι η Megan Fox έδειχνε πολύ, πολύ αδυνατισμένη ενώ βιάστηκαν να κάνουν σχόλια περί ανορεξίας.

“Η Megan έχει πολύ καλό μεταβολισμό οπότε η γυμναστική της χρειάζεται μόνο για τόνωση και γράμμωση” είπε σε περιοδικό ο personal trainer της star σε μια προσπάθεια να απαντήσει στους επικριτές της και να βάλει σε τάξη τις φήμες που ακούγονται.

Κατά τα άλλα, η Megan Fox η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στους Transformers, σήμερα βλέπει την υποκριτική της καριέρα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η ταινία Passion Play στην οποία πρωταγωνιστούσε τελευταία φορά κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα σε dvd ενώ οι κριτικές της δεν ήταν και οι καλύτερες.

Δες το βίντεο από το backstage των γυρισμάτων για τα εσώρουχα Armani!

Read More

And More