Γέννησε η Mel B από τις Spice Girls!

To πρώτο της παιδάκι, από τον σύζυγό της, Stephen Belafonte καλωσόρισε στον κόσμο πριν από λίγη ώρα η Mel B από τις Spice Girls. Ύστερα από τις καλές της φίλες και πρώην μέλη του συγκροτήματος, Victoria Beckham και Emma Bunton, που κράτησαν φέτος τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους, η Melanie έγινε κι εκείνη -για τρίτη φορά- μαμά.

Πρόσφατα η 35χρονη είχε δηλώσει, καθώς περίμενε την μεγάλη ημέρα: ”Eίμαστε πολύ χαρούμενοι κι ενθουσιασμένοι. Δεν θα το σχεδιάζαμε και δεν θα συζητούσαμε για ένα μωράκι 4 χρόνια τώρα, αν δεν ήμασταν ήδη ενθουσιασμένοι με την ιδέα αυτού καθώς και έτοιμοι γι’ αυτό το βήμα. Αν και ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι είσαι πραγματικά προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο”.

Η Μel έχει ήδη αποκτήσει δύο ακόμα κορούλες, την 12χρονη Phoenix Chi από τον πρώτο της γάμο με τον Jimmy Gulzar και την 3χρονη Angel Iris, από τη σύντομη σχέση της με τον Eddie Murphy, ενώ ο 35χρονος σύζυγός της έχει επίσης, μία κόρη από προηγούμενη σχέση του, την Giselle.

Η τέταρτη λοιπόν, κορούλα που προστέθηκε σήμερα στην οικογένεια ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, που ξεκίνησε τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός μωρού τα περασμένα Χριστούγεννα και τελικά τα κατάφερε!

Mάλιστα, η Melanie, που αυτή τη στιγμή πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έγραψε στο twitter της: ”Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Σημαίνει πολά για μένα αυτό… Είστε οι καλύτεροι! Είμαι τόσο πολύ ευγνόμων!”, ενώ έγραψε και στο προφίλ του συζύγου της: ”Πίστευα ότι ήταν ακατόρθωτο… αλλά τώρα σε αγαπώ ακόμα περισσότερο γλύκα μου! Έχουμε πραγματικά μια καταπληκτική οικογένεια!”

Read More

And More