Ε. Μελέτη: Δεν με ενδιαφέρουν όσα λέγονται! Δεν μασάω!

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο περιοδικό “Radar” για τον αν την ενοχλούν αυτά που γράφονται για εκείνη, για τον χωρισμό της, για όσους την αποκαλούν εύσωμη, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη!
Όσον αφορά για τις επιθέσεις που της γίνονται και αυτά που γράφονται η ίδια είπε : “Δεν με ενδιαφέρουν οι όποιες επιθέσεις μου γίνονται, δεν με αφορούν! Είναι σαν να μιλάς στο μεγαλύτερο παχύδερμο του κόσμου. Δεν με αγγίζει τίποτα!” και στη συνέχεια είπε ότι κατάφερε να μην στεναχωριέται έπειτα από δουλειά : “Στην αρχή πικραινόμουν και έφτασα να αρρωστήσω κάποτε από τέτοιες επιθέσεις. Το κατάφερα έπειτα από δουλειά.”
Στη συνέχεια μίλησε για ποιο λόγο έγραψε για τον χωρισμό της : “Όπως θα το έλεγα σε μια φίλη την ώρα που θα πίναμε καφέ, το έγραψα στον υπολογιστή μου και στο editorial μου. Έπειτα κάποιοι το τσίμπησαν και έγινε όλο αυτό.”
Για όσους την αποκαλούν εύσωμη η ίδια δήλωσε : “Βγήκαν κοπτοραπτούδες και λοιπές “δυνάμεις” να σχολιάσουν παίκτριες ή χορεύτριες από το “Dancing” μαζί και μένα για περιττά κιλά. Εγώ κάνω αθλητισμό από πολύ μικρή και έχω δεμένα πόδια. Είδαν δεμένα και μυώδη σώματα και όχι παχιά. Αλλά και παχιά να έβλεπαν τι μηνύματα περνούν στις τηλεθεάτριες που μπαίνουν στην διαδικασία να συναγωνίζονται ανορεξικά μοντέλα;”
Τέλος για την Ελένη Μενεγάκη και την κόντρα που υπήρχε μεταξύ τους είπε : “Ποτέ δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ μας, ποτέ δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι.”

Read More

And More