Ε. Μελέτη: Δεν με έφαγε ο ΑΝΤ1! Μαθηματικά αποδεικνύεται ότι έπρεπε να φύγω!

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά την αποχώρηση της από το “Dancing with the stars” μίλησε στην πρωινή εκπομπή της για το προφητικό όνειρο που είδε, αλλά και για το ότι έπρεπε να πάρει 10αρια αυτή τη φορά κι έγραψε στο blog της τα πάντα για το show …
Εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή αρκετά στεναχωρημένη και από ότι είπε και η ίδια τώρα θα μπορεί να λέει περισσότερα πράγματα στην εκπομπή της χωρίς να υπάρχει πρόβλημα: “Τώρα μπορούμε να μιλάμε άνετα και ελεύθερα με πολύ αποκλειστικό ρεπορτάζ και πολλές πληροφορίες.”
Πίστευε ότι έπρεπε να πάρει μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτή που πήραν: “Θεωρώ ότι έχουμε πάρει 10αρι σε χορογραφίες που δεν ήταν τόσο καλές. Είχαμε πάρει κάτι 10αρια που εμένα μου έκανε εντύπωση. Θεωρώ ότι εδώ πέρα έπαιρνε ένα δεκάρι.”
Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το προφητικό όνειρο που είδε την Κυριακή το βράδυ: “Χόρευα με την Νάντια Μπουλέ, δεν χόρευα με τον Ηλία. Μέσα στην πίστα είχε καρέκλες και εμπόδια και δεν μπορούσα να κάνω την χορογραφία με τίποτα. Ήταν οι καρέκλες μπροστά μου και τις κλωτσούσα για να έχω χώρο και να χορέψω. Τελικά τελειώνει η χορογραφία και και λέει ο κύριος Λάτσιος “Δεν ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει από εσένα!”
Τέλος η Ελεονώρα αποκάλυψε όλη την εβδομάδα το ένιωθε ότι κάτι δεν θα πάει καλά… και όντως δεν πήγε! Παρόλα αυτά ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της που την στήριξαν μέσα από το twitter της αλλά απάντησε και σε όσους θέλουν να μην πηγε κάτι σωστά με την ψηφοφορία!

Μέσα σε όσα έγραψε, είπε: “Δεν υπάρχουν συνωμοσίες. Δεύτεροι στα τηλέφωνα προτελευταίοι όμως στους βαθμούς. Όσοι ακολούθησαν στα τηλέφωνα ήταν ισόβαθμα στην 1η θέση βαθμών. Απλά…”

Πριν από λίγο η Ελεονώρα Μελέτη μεταξύ άλλων έγραψε στο blog της για το Dancing With The Stars:

“Ξεκινήσαμε με 3 ώρες την ημέρα πρόβες, και όσο περνούσαν οι εβδομάδες οι ώρες αυτές αυξάνονταν. Μου άρεσε τόσο πολύ που ανακάλυπτα καινούργια πράγματα για το σώμα μου και τον εαυτό μου, τον χαρακτήρα μου και τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη ζωή μέσα από τον χορό. Είναι υπέρτατο μέσο αυτοέκφρασης, ψυχανάλυσης και δημιουργικότητας. Ο Ηλίας είναι υπέροχος δάσκαλος. Με περίσσια υπομονή, πηγαίο ταλέντο, απίστευτα εξειδικευμένες γνώσεις και βαθιά μεταδοτικότητα. Ο Ηλίας ξέρει χορό, αγαπάει τον χορό και μπορεί να τον διδάσκει. Δεν είχα σκεφτεί καθόλου αυτό που είχα πάρει απόφαση να κάνω, και οι ανασφάλειες μου για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, ήταν μεγάλες. Λίγα λεπτά πριν βγούμε στο παρκέ, κόντευα να λιποθυμήσω. Φοβόμουν ότι θα ξεχάσω τα βήματα, ότι θα τα χάσω, ότι θα γλιστρήσω, ότι θα γίνω ρεζίλι και πως όλος ο κόσμος θα γελάει μαζί μου. Με ηρεμούσε η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση του Ηλία που πάντα μου έλεγε ότι δεν υπάρχει τύχη, αλλά μόνο καλή προετοιμασία. Και αυτήν φρόντισε πάντα να μου την κάνει σωστά. Οι χορογραφίες του Ηλία, τεχνικά ήταν πάντα ανώτερες και εξαιρετικά εντυπωσιακές. Η εκτέλεση τους φρόντιζε να είναι εξίσου άρτια. Ο Ηλίας με έκανε να χορεύω καλά.

Στα πρώτα live το άγχος μου και η αγωνία μου ήταν μεγάλα. Η Κυριακή ήταν μία τρομακτική μέρα για μένα. Αλλά ταυτόχρονα και τόσο μαγική. Από νωρίς μαζευόμασταν στο στούντιο Κάπα για την τελευταία πρόβα λίγο πριν το ζωντανό. Γνώρισα όμορφους ανθρώπους μέσα από αυτό το σόου. Από τεχνικούς, πρόσωπα της παραγωγής, μέχρι την κριτική επιτροπή, τη Ζέτα, τους συμπαίχτες μου, με κάποιους από τους οποίους μάλιστα ήρθαμε και πιο κοντά, όπως με τον Κώστα Μαρτάκη, που πραγματικά λάτρεψα, τον Αργύρη Αγγέλου στο πρόσωπο του οποίου βρήκα έναν νέο φίλο, την Ναταλία Δραγούμη… Συνάντησα εκ νέου και παλιούς γνώριμους, όπως η Μαριέττα και ο Τρύφωνας. Έκανα «παρεάκι» στο Dancing και αυτά που λένε για ανταγωνισμούς, εγώ τα ακούω βερεσέ. Δουλειά έχω, προβολή έχω, δεν περίμενα από το σόου αυτό για να αναζητήσω ταυτότητα. Ούτε και οι συμπαίχτες μου. Οι Κυριακές μου ήταν γεμάτες με το σόου. Γεμάτες όμορφες στιγμές, γεμάτες ένταση, αδρεναλίνη στο κόκκινο και πληθώρα συναισθημάτων να εναλλάσσονται με ταχείς ρυθμούς. Μία εμπειρία πανέμορφη και άκρως εθιστική.

Πολλοί με ρωτάνε αν νιώθω αδικημένη που έφυγα. Όχι. Ξέρω να χάνω όπως ξέρω και να κερδίζω. Αν και στην προκειμένη δεν νιώθω να έχω χάσει το παραμικρό. Δεν έχουν γίνει συνομωσίες, δεν είναι στημένο το παιχνίδι, δεν με έφαγε ο Αντ1. Τίποτε από όλα αυτά. Μαθηματικά αποδεικνύεται πως έπρεπε να φύγω. Είχα τη δεύτερη χειρότερη βαθμολογία από όλους τους συμπαίκτες μου. Ακόμα και η αγάπη του κόσμου, που αυτή την Κυριακή με έφερε στη δεύτερη θέση της λίστας των τηλεφωνημάτων, δεν ήταν αρκετή να με κρατήσει μέσα απέναντι σε 4 άλλους συμπαίκτες μου με 3 και 4 βαθμούς περισσότερους από μένα στη βαθμολογία των κριτών. Και στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με την ψήφο τους στήριξαν τον Ηλία και εμένα, καθ όλη την πορεία μας στο παιχνίδι, και απ όσο ενημερώθηκα το έκαναν κάθε Κυριακή με πάθος και ζήλο κρατώντας μας μόνιμα στις πρώτες θέσεις της προτίμησης τους. Με την ψήφο τους συνέβαλαν και εκείνοι σε έναν πολύ σημαντικό και ιερό σκοπό, για τον οποίο άλλωστε όλοι καλούμασταν να χορέψουμε. Βοήθησαν στο να γίνουν στο μέλλον πραγματικότητα οι ευχές κάποιων παιδιών που η μοίρα τα χτύπησε άδικα. Και αυτό είναι η νίκη του κόσμου.

Πολλές και όμορφες αναμνήσεις θα μου αφήσει αυτό το σόου, αλλά και ανθρώπους που έβαλα στη ζωή μου, όπως ο Ηλίας τον οποίο επίσης νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για όλα όσα μου έμαθε. Είχαμε τις καλές , είχαμε και τις κακές μας στιγμές. Περάσαμε όμορφα, είχαμε όμως και τις εντάσεις μας. Ειδικά τις Πέμπτες και τις Παρασκευές, τα καυγαδάκια μας ήταν πιο συχνά, γιατί ήταν οι μέρες που ο Ηλίας θεωρούσε πιο κρίσιμες και γινόταν πιο αυστηρός.

Εμείς θα ξαναχορέψουμε στις 12 Ιουνίου, μέχρι τότε, θα ξεκούρασω λίγο το σώμα μου γιατί το Σάββατο που μας πέρασε πραγματικά έκλαιγα από τους πόνους στα πόδια μου τα οποία έχουν πρηστεί σαν μελιτζάνες από την πολύωρη άσκηση.

Μέχρι τότε να μου χαμογελάτε και σας ευχαριστώ όλους. Αντ1, θείε Λάτσιε , κύριε Φωκά, κύριε Κωστάλα, Έρρικα, σας ευχαριστώ για την πανέμορφη συνεργασία. Ζέτα σε φιλώ.”

Δες το βίντεο

Read More

And More