Ε. Μελέτη- Γ. Ολιζιέρσκυ: το τέλος ενός μεγάλου έρωτα!

Mετά από τρία χρόνια ενός μεγάλου έρωτα η Ελεονώρα και ο Γιάννης, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Το τέλος αυτό ήταν διακριτικό και χαμηλών τόνων, έτσι ακριβώς όπως ήταν και η σχέση τους. Τον χωρισμό τους αποφάσισε να δημοσιοποιήσει η Ελεονώρα μέσα από το προσωπικό της blog στο queen.

H όμορφη παρουσιάστρια γνώρισε τον γοητευτικό ναυπηγό το Φεβρουάριο του 2008 μέσω κοινών τους φίλων. Ταίριαξαν αμέσως και από τότε, έγιναν κυριολεκτικά αχώριστοι! Παρά τη διακριτική τους δημόσια παρουσία γρήγορα έγιναν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σε κάθε κοινή εμφάνιση έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι.

Το Νοέμβριο του 2008 αποφασίζουν να μείνουν μαζί στην Κηφισιά, κοντά στο Star. Το περιοδικό ΟΚ έγραφε τότε για το σπίτι του ζευγαριού: «Πρόκειται για ένα σικ μίνιμαλ διαμέρισμα, στο ισόγειο μιας διπλοκατοικίας. Το ζευγάρι έχει επιμεληθεί μαζί τη διακόσμηση του σπιτιού. Τους αρέσει να περνούν πολλές ώρες εκεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελεονώρα μαγειρεύει για τους κοινούς τους φίλους» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Η Ελεονώρα είχε δηλώσει τότε για την απόφασή της να συζήσει με τον Γιάννη: «Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να ζήσω με έναν άνθρωπο. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη. Δεν το είχε επιχειρήσει κανένας από τους δυο μας στο παρελθόν και, για να είμαι ειλικρινής, δεν μας πολυάρεσε και ως ιδέα. Δεν το πρότεινε κανείς. Απλώς, όταν ξεκίνησα την εκπομπή μου στο Star, εξέφρασα δυνατά τη σκέψη ότι θα έπρεπε να μετακομίσω στα βόρεια προάστια για να είµαι κοντά στη δουλειά. Ο Γιάννης το άκουσε και μου είπε “πάμε μαζί”» Στην ερώτηση αν θεωρούσε το Γιάννη κατάλληλο ως πατέρας των παιδιών της, η Ελεονώρα είχε πει: «Ναι, πιστεύω ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει καλός πατέρας. Καταρχήν, θα είναι ένα παιδί που θα έχει έρθει στη ζωή από μια σχέση αγάπης. Τι πιο σημαντικό σε μια εποχή που οι περισσότερες σχέσεις είναι σχέσεις εκπτώσεων και συμβιβασμού;».

Η γνωστή προυσιάστρια έμοιαζε να έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Γιάννη. Το ζευγάρι, περνούσε πολύ χρόνο μαζί, έβγαινε να διασκεδάσει σε νυχτερινά κέντρα και έκανε μικρές εξορμήσεις τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα. Το περασμένο καλοκαίρι είχαν περάσει ένα ρομαντικό τριήμερο στη Μύκονο, ενώ το χειμώνα έφευγαν συχνά μαζί για χειμερινά σπορ.

Ο Γιάννης ήταν πάντα πολύ τρυφερός μαζί της και ήταν συνέχεια στο πλευρό της, κάθε φορά που αντιμετώπιζε μια δυσκολία. Αλλά και η Ελεονώρα μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον συντροφό της. Δεν είναι λίγες άλλωστε και οι φορές που η Ελεονώρα αναφέρθηκε στον Γιάννη από το πλατώ της εκπομπής “Πρωινή Μελέτη”.

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει στο TLIFE ότι αν και προ το παρόν δεν την ενδιέφερε ο γάμος, ζούσε με τον Γιάννη σαν παντρεμένη. “Ζω σαν παντρεμένη”, είχε αναφέρει ξεκαθαρίζοντας πως ακολουθούσε τις δεσμεύσεις του γάμου με τον σύντροφό της. “Ο γάμος δεν είναι στα χαρτιά και εγώ βαριέμαι όλες τις διαδικασίες και τις προετοιμασίες. Αν είναι να παντρευτώ θα το κάνω όπως θέλω και δεν θα μετατρέψω το γάμο μου σε κοσμικό event”, είχε πει. Ωστόσο, είχε παραδεχτεί πως στο μέλλον θέλει να κάνει παιδάκια. “Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, αλλά θα ήθελα στο μέλλον να κάνω παιδιά”, είχε τονίσει.

Σήμερα μπορεί αυτή η σχέση να ανήκει στο παρελθόν αλλά σίγουρα, αφήνει και στους δυο όμορφες αναμνήσεις και όπως γράφει η Ελεονώρα στο blog της μια γλυκειά και ανθρώπινη επαφή: ” Μέχρι και σήμερα, διατηρούμε το ίδιο σπίτι, βλεπόμαστε, μιλάμε και διατηρούμε μια καθημερινή, γλυκιά και ανθρώπινη επαφή, χωρίς εντάσεις και χωρίς καβγάδες, αλλά με ειλικρίνεια για το πώς νιώθουμε”.

Διάβασε εδώ ό.τι έγραψε η Ελεονώρα για τον χωρισμό της

Read More

And More