Τα μάζεψε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη!

Την κατάσταση ξεκαθάρισε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε τη δική της οπτική απέναντι σε όσα ειπώθηκαν για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα και τα κιλά της.

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή:
Χθες το πρωί στην εκπομπή της η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε την εν΄’οχλησή της για τα σχόλια που έγιναν όσον αφορά τα κιλά των διαγωνιζόμενων του “Dancing with the stars”. Η ίδια μέσα στην αγανάκτησή της είπε στον αέρα: “Επειδή το θέμα των κιλών σχολιάστηκε και μάλιστα από τους πλέον ακατάλληλους. Θα πω ότι δεν μπορώ να ακούω ένα όρθιο ζώο, έναν άντρα να μιλά για τα κιλά των χορευτών του “Dancing with the stars”. Ό,τι δεν είναι μαύρο δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι άσπρο. Αν κάποιος δεν έχει 1,70 πόδι δεν σημαίνει ότι είναι και χοντρός”.
Αυτή η θέση της σχολιάστηκε από το “Super Star” που είχε καλεσμένη την Ντέπυ Γκολεμά. Η εκπομπή με τίτλο η “Ελεονώρα “κάρφωσε” το Λιάγκα, ασχολήθηκε για αρκετή ώρα με το θέμα και συγκεκριμένα με το ότι η Ελεονώρα αποκάλεσε “όρθιο ζώο” τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του Mega.
Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως τα μάζεψε σήμερα και ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη φράση δεν πήγαινε για τον Γιώργο Λίαγκα, αλλά για κάποιο άλλο πρόσωπο που σχολίασε αρνητικά τα κιλά και το σωματότυπο των χορευτριών του παιχνιδιού. Η Ελεονώρα αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα και του ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα με εκείνον. Μάλιστα, του τηλεφώνησε και ενώ βρισκόταν στο πλατό της “Πρωινής Μελέτης”. O γνωστός παρουσιαστής που ετοιμαζόταν εκείνη την ώρα για την εκπομπή του, απάντησε στην Ελεονώρα και είπε ζωντανά πως εννοείται “ότι δεν υπάρχει καμιά κόντρα μεταξύ τους”

Read More

And More