Ε. Μελέτη: Οι διακοπές με τον πρώην της!

Την ώρα που όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο νέος έρωτας της γνωστής παρουσιάστριας, η ίδια απολαμβάνει την παραμονή της στη Μύκονο με πρώην σύντροφό της. Όπως διαβάσαμε στο ”People”, η Ελεονώρα Μελέτη την περασμένη Παρασκευή ταξίδεψε με high speed καράβι ως το νησί των ανέμων, με τη φίλη της Μαρκέλλα Σαράιχα. Οι δυο τους φτάνοντας στη Μύκονο, συνάντησαν τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο.

Η Ελεονώρα ανέβασε και φωτογραφίες τους στο Twitter!

Μέχρι τη Μύκονο είχε ταξιδέψει επίσης, λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρώην σύντροφός της, Ηλίας με μερικούς του φίλους. Άνθρωπος του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας δήλωσε στο ”People”: ”Οι δυο τους είχαν σχέση για δύο χρόνια (2003-2005) μέχρι την εποχή περίπου, που η Ελεονώρα ξεκίνησε την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ. Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο άντρα, 33 ετών, επιχειρηματία. Μπορεί να χώρισαν, αλλά διατήρησαν μια υπέροχη φιλική σχέση.”

Ο Ηλίας, η Ελεονώρα και οι φίλοι τους, λοιπόν, ήταν αχώριστοι για τρεις ολόκληρες μέρες. Και γι’ ακόμα μία φορά η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες της στο Twitter, αλλά αυτή τη φορά δίπλα ήταν ο Ηλίας, ενώ μάλιστα, δεν παρέλειψε να γράψει σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία: ”Παντρεύομαι!”

Read More

And More