Ε. Μελέτη: Τι είπε για την Χριστίνα Λαμπίρη;

Για όλους και για όλα μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή της στον Δρόμο Fm, η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν ξεκινήσει την “Πρωινή Μελέτη” αποκάλυψε τις αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή και τη μεσημεριανή ζώνη.
“Δεν μπορώ να σας πω πολλά, θα τα μάθετε όλα την επόμενη εβδομάδα. Η “Πρωινή Μελέτη” επιστρέφει ανανεωμένη, χωρίς όμως να έχει αλλάξει τα πρόσωπα του πάνελ, γιατί η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ούτως ή άλλως είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και στα καμαρίνια περνάμε καταπληκτικά- αυτό που λένε όλοι- αλλά σε μας ισχύει”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.
Για τη μεσημεριανή ζώνη και το νέο πρόσωπο του STAR, την Νικολέτα Ράλλη, η ίδια ανέφερε: “Με τη Νικολέτα δεν έχουμε “τρακάρει” προς το παρόν στους διαδρόμους, αλλά την ξέρω από το παρελθόν. Είναι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα, έχει θετική ενέργεια, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πιστεύω πως έχει όλα τα προσόντα για να τραβήξει το κουπί της μεσημεριανής ζώνης”.
Όσο για την Χριστίνα Λαμπίρη και τα σενάρια που την θέλουν να συμμετέχει στο “Dancing On Ice” τη σεζόν αυτή, η Ελεονώρα είπε: “Νομίζω ότι δεν το δέχτηκε, αν και το σκεφτόταν. Θέλω να της πω μπράβο, γιατί μου αρέσει που είναι τολμηρή. Αλλά και να ήθελε να πάει, δεν νομίζω ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις θα της το επιτρέψουν, γιατί δυο Σαββατοκύριακα το μήνα θα πρέπει να δίνει το “παρών” στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Δεν θα μπορεί να τελειώνει το δελτίο ειδήσεων στις 9 και 9.05 να είναι στο πλατό του Dancing και να κάνει πιρουέτες στον πάγο”.

Read More

And More