Ε. Μελέτη: Η φιλία με την Μενεγάκη, η άρνηση να βρεθεί στην εκπομπή της και ο ρόλος της Γερμανού!

Αθελά της έγινε το “μήλον της έριδος”, ανάμεσα στην Ναταλία Γερμανού και την Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Star αρνήθηκε να βρεθεί στο πλατώ της Ελένης, για χάρη της Ναταλίας.
Ωστόσο, ενώ κάποιοι μπορεί να σπεύσουν να πουν ότι η άρνηση της Ελεονώρας δημιουργεί πρόβλημα στη φιλία τους, οι δυο τους φαίνεται πως το διαψεύδουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “People” η φιλική διάθεση που υπήρχε ανάμεσα στην Ελεονώρα και την Ελένη, όταν η πρώτη πήγε καλεσμένη στον Καφέ, έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε δυνατή φιλία.
“Η Ελένη ζήτησε από την Ελεονώρα να τα πουν εκτός πλατώ, σαν δυο άνθρωποι που έχουν να μοιραστούν πράγματα και μπορούν να χαίρονται η μία την παρέα της άλλης”, λέει πηγή από το επαγγελματικό τους περιβάλλον και συνεχίζει: “Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι η επιθυμία της Ελένης να συναντηθούν μακριά από τα φώτα, ήρθε μετά την άρνηση της Ελεονώρας να εμφανιστεί στην εκπομπή της!”.
Γιατί, όμως, η Ελεονώρα Μελέτη αρνήθηκε την πρόσκληση της Ελένης Μενεγάκη στο πλατώ, ιδίως αυτή τη σεζόν που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για εκείνη; Η απάντηση είναι πως η Ελεονώρα είχε δεσμευθεί μια εβδομάδα νωρίτερα να βρεθεί στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά”, με την Ναταλία Γερμανού. Αυτή η απάντηση, όμως, αντί να προκαλέσει δυσφορία στην Ελένη, την οδηγήσει στο να της προτείνει να βγουν να τα πουν εκτός εκπομπής.
Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε, ότι η Ναταλία Γερμανού, στη χθεσινή εκπομπή της στο ραδιόφωνο του Sfera, παραδέχτηκε ότι πράγματι η Ελεονώρα είχε δεχτεί πρόταση από το “Μες την καλή χαρά” και θα βρεθεί σύντομα στο πλατώ του Alpha.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί.

Read More

And More