Ελ. Μελέτη για Γ. Ολζιέρσκυ: Η λέξη οριστικό, δεν ταιριάζει στη δική μας περίπτωση!

Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”Life & Style” έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και σε συνέντευξη που έδωσε σ’ αυτό μίλησε για τα προσωπικά της, αλλά και τον χωρισμό της με τον Γιάννη Ολζιέρσκυ.

Όσα ζητά από έναν άντρα – πώς τον θέλει

”Επικοινωνία. Θέλω να είναι εκεί για μένα και να ακούμε ο ένας τα προβλήματα του άλλου. Θέλω σε μια αναποδιά να ξέρω πως ό,τι κι αν γίνεται κι ο κόσμος να γκρεμίζεται, έχω αυτόν τον άνθρωπο, που είναι εκεί για μένα… Θέλω να είναι ειλικρινής, ευαίσθητος, ειλικρινής με επικοινωνιακή διάθεση και με αυτοπεποίθηση. Ειλικρινής είπα;”.

Η προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό…

”Φυσικά δεν είμαι μόνη μου όλο αυτό το διάστημα. Εχω κάνει δύο σχέσεις. Η μία ήταν λίγους μήνες μετά τον χωρισμό, αλλά έκανε τον κύκλο της σε σύντομο χρονικό διάστημα και η άλλη ήρθε λίγο καιρό αργότερα, κάπου μέσα στο καλοκαίρι… Δεν ξεκινάω καμία σχέση για πλάκα, όπως και δεν την ξεκινάω για τον γάμο… Μου έχει τύχει ύστερα από μία σοβαρή σχέση να ερωτευτώ παράφορα και να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Δεν τις υποβαθμίζω τις σχέσεις που έκανα μετά τον χωρισμό, απλώς δεν προχώρησαν.”

Σχετικά με τον πρώην σύντροφό της, Ηλία Μανωλάκη…

”Είναι αλήθεια πως με τον Ηλία ήρθαμε ξανά κοντά. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν βγήκε ποτέ από την καρδιά μου όλο αυτό το διάστημα, όπως γίνεται με όλους τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει στη ζωή μου. Πάντα υπήρχε μέσα μας ένα κομμάτι που νιώθαμε ότι παρέμενε ανεκπλήρωτο, λόγω του ότι χωρίσαμε χωρίς να έχουμε ουσιαστικά προβλήματα, όταν έγιναν οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου εξαιτίας της ενασχόλησής μου με την τηλεόραση. Μια επανασύνδεση όμως, τόσα χρόνια μετά και ενώ έχουν γίνει τόσα στις ζωές και των δυο, χρειάζεται δουλειά. Έχει θέματα. Δεν είναι εύκολο πράγμα… Γιατί πρέπει να γίνουν δηλώσεις γύρω από αυτό, όταν τελικά ο μόνος που μπορεί να αποδείξει πράγματα και καταστάσεις, ειδικά σε τέτοιες λεπτές περιπτώσεις, είναι ο χρόνος;”.

Έχει μετανιώσει που χώρισε με τον Γιάννη Ολζιέρσκυ;

”Έχω μετανιώσει που δεν κατάφερα να δείξω το μεγαλείο των συναισθημάτων μου και να απολαύσω την αγάπη που μου δόθηκε απλόχερα, που πλήγωσα μέσα στη σχέση έναν άνθρωπο που λάτρεψα, αλλά και τον εαυτό μου και που δεν άντεξα να ντιλάρω τους φόβους μου. Νιώθω ότι μου δόθηκε κάτι σπάνιο και πως απέτυχα να το ζήσω. Από κει κι έπειτα, το τέλος ήταν μονόδρομος.”

Είναι οριστικός ο χωρισμός αυτός;

”Δεν ήταν η πρώτη φορά που φτάναμε σε αυτό το σημείο. Άρα πρακτικά δόθηκαν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, ίσως σε τελείως ακατάλληλο χρόνο, που δεν μπορούσαν να ευδοκιμήσουν. Από κει κι έπειτα η λέξη οριστικό, δεν ταιριάζει στη δική μας περίπτωση. Η σχέση μας υπάρχει. Η αγάπη μας υπάρχει. Απλώς σε άλλο επίπεδο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να έχουμε παρουσία ο ένας στη ζωή του άλλου. Δεν έχουμε διακόψει ποτέ τις επαφές μας. Ξέρει τα πάντα για τη ζωή μου μετά τον χωρισμό, επίσης ξέρω τα πάντα για τη δική του ζωή και τις δικές του κινήσεις. Σταθήκαμε ο ένας στον άλλο την περίοδο του χωρισμού και αυτό νομίζω ότι δεν συμβαίνει συχνά στα ζευγάρια. Δεν ήταν μία τυχαία σχέση. Τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε στις όμορφες περιόδους ήταν τόσο αληθινά και πηγαία δεν σβήνουν, ό,τι κι αν έχει γίνει ένα χρόνο τώρα.”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο ”Life & Style” που κυκλοφορεί!

Read More

And More