Βγήκε το διαζύγιο του Μελ Γκίμπσον

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες οριστικοποίησε και επίσημα την Παρασκευή το διαζύγιο του ηθοποιού και σκηνοθέτη Μελ Γκίμπσον με την πρώην σύζυγό του, Ρόμπιν Ντενίζ Μουρ.

Οι οικονομικοί όροι του διαζυγίου δεν αποκαλύφθηκαν. Η περιουσία του 55χρονου Γκίμπσον, ο οποίος διαθέτει τουλάχιστον τρία σπίτια στο Μαλιμπού, στα δυτικά του Λος Άντζελες, υπολογίζεται ότι αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Η Ρόμπιν ζήτησε διαζύγιο τον Απρίλιο του 2009 επικαλούμενη “αγεφύρωτες διαφορές” με τον διάσημο σύζυγό της. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1980 και απέκτησε επτά παιδιά, έξι αγόρια και ένα κορίτσι. Ο Γκίμπσον είναι επίσης πατέρας ενός κοριτσιού 26 μηνών που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Οξάνα Γκριγκορίεβα.

Ο ηθοποιός, που κέρδισε δύο Όσκαρ το 1996 για την ταινία Braveheart, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο και όχι για καλλιτεχνικούς λόγους.

Στις αρχές του έτους συμφώνησε να τεθεί υπό επιτήρηση για τρία χρόνια προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή αφού είχε κατηγορηθεί για οικογενειακή βία σε βάρος της Γκριγκορίεβα.

Το 2006 είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος και καταδικάστηκε σε πρόστιμο και τριετή επιτήρηση. Η σύλληψή του τότε συνδυάστηκε με ένα σκάνδαλο, αφού ο ηθοποιός έκανε διάφορα προσβλητικά, αντισημιτικά σχόλια, για τα οποία κατόπιν ζήτησε συγγνώμη.

Read More

And More