Ε. Μενεγάκη: Της χάρισαν σπίτι στη Νάξο;

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στη Νάξο και παρουσίαζε την εκπομπή της από εκεί, εισπράττοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη του κόσμου που την συνάντησε.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, σύμφωνα με τους κατοίκους βοήθησε με την παρουσία της και την εκπομπή της να διαφημιστεί το νησί και να αυξηθεί η τουριστική κίνηση. Οι κάτοικοι της περιοχής την αγκάλιασαν και τις πρόσφεραν πολλά δώρα, τοπικά εδέσματα και γλυκά και φρόντισαν ώστε να έχει μια πολύ ευχάριστη διαμονή, τόσο η ίδια και τα παιδιά της, όσο και το συνεργείο της εκπομπής.

Η θετική διαφήμιση που έκανε στο νησί η ωραία Ελένη, οδήγησε τους κατοίκους του νησιού μέχρι και στο να της παραχωρήσουν δωρεάν σπίτι για τη διαμονή της. Σύμφωνα, το ρεπορτάζ της “Πρωινής Μελέτη” το σπίτι δεν είναι μια απλή παραχώρηση των κατοίκων για τις ημέρες του καλοκαιριού, αλλά ένα δώρο στην παρουσιάστρια για το καλό που έκανε στον τόπο. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε πως οι τοπικές αρχές και οι κάτοικοι θέλησαν να της δωρήσουν ένα σπίτι στο νησί και εκείνη το δέχθηκε.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο του νησιού Δημήτρη Λιανό που είναι υπέυθυνος για θέματα Τουρισμού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η δημοτική αρχή δεν χάλασε χρήματα για τη διαμονή της γνωστής παρουσιάστριας, απλώς την διευκόλυνε συστήνοντάς της επιχειρηματίες της περιοχής. “Ο Δήμος δεν χάλασε ούτε ένα ευρώ για την παραμονή του “Καφέ με την Ελένη”. Απλώς, προτείναμε κάποιους επιχειρηματίες που της παραχώρησαν χώρους για τη μετάδοση της εκπομπής και τη διαμονή της στο νησί. Η παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στις σουίτες του ξενοδοχείου “Νaxian collection” όσο βρισκόταν στο νησί, είχε δωρεάν γεύμα την ημέρα και δωρεάν τα εισιτήρια από τα “Blue Star”.Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της Νάξου της πρόσφεραν τα πάντα για να έχει μια ευχάριστη διαμονή”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιανός.

Όσον αφορά στο σπίτι που της δώρισαν, ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει γίνει τέτοια κίνηση από τη δημοτική αρχή. Το πιο πιθανό είναι οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του νησιού να της έχουν παραχωρήσει πολυτελές διαμέρισμα για να μείνει κατά τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Read More

And More