Ε. Μενεγάκη: Τι είπε στην εκπομπή της για το ενδεχόμενο τέταρτου παιδιού!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του Αlpha, δήλωσε χθες εμμέσως …πλην σαφώς, ότι θα ήθελε και τέταρτο παιδί! Στην εκπομπή της, κατά την διάρκεια της στήλης του μακιγιάζ με τον Δημήτρη Δημητρούλη, όταν εκείνος της είπε ότι με τρία παιδιά, έχει τελειώσει, εκείνη αντέδρασε άμεσα λέγοντας: “Ακόμα δεν έχω τελειώσει…. Και μιλάω γενικά, μιλάω για τα πάντα. Εγώ είμαι στην πιο δημιουργική μου φάση!”
Αυτό σχολιάστηκε σήμερα από τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του “Mega”, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας είπε: “Πολύ σωστή είναι. Να σας πω κάτι; Αν πραγματικά όπως δείχνει είναι σοβαρή η σχέση με τον Ματέο και τα πάνε καλά, γιατί όχι; Έχει παιδιά; Σαφώς και ο Ματέο αγαπάει τα παιδιά της Ελένης. Ωστόσο, θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να θέλει να κάνει και δικά του παιδιά. Αν μείνουν μαζί και παντρευτούν οι άνθρωποι, μπορεί να κάνουν κι άλλα παιδάκια.”
Με την Ελένη, “συμφώνησε” και η Φαίη, η οποία είπε: “Έτσι όπως της είπε ο άλλος “τελείωσες εσύ τώρα!”, τι εννοεί; Δηλαδή, το ότι έκανε τρία παιδιά έχει τελειώσει σαν γυναίκα και σαν μάνα; Όχι βέβαια!”

Read More

And More